Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 22. července 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zkušenost zvyšuje naši moudrost, ale nezmenšuje naši hloupost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nevyhnutelný je důrazný rozhovor s příbuznými, kteří nadále odmítají vaše rady a hrozí jim vážné potíže. Svoji roli v tom hrají jejich neukojené ambice a přehnané sebevědomí. V tomto případě na podporu partnera spoléhat nemůžete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Mějte se na pozoru, stačí chvilka nepozornosti a ocitnete se v nepříjemné situaci. Neposloužíte si ani tím, že odmítnete cizí pomoc. Osoba, která jen velice chladně vnímala vaše dvoření, náhle radikálně změní názor. Je tady vaše velká šance.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Neriskujte konflikt v práci, nevychylujte se z řady. Přivoláte na sebe hněv nadřízených i kolegů.  Kupředu se pohnou vaše jednání týkající se finančních otázek. Budete-li dostatečně trpěliví, brzy padne rozhodující slovo.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Můžete mít problémy se zachováním věrnosti partnerovi. Bude vás obletovat někdo, o kom víte, že po vás upřímně touží již delší dobu. Nadřízení vám vytknou pomalost a nedůslednost, což negativně ovlivní vaši sebedůvěru.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vrcholem vašich dnešních aktivit bude tvůrčí diskuse s blízkou osobou. Zdá se, že vymyslíte něco vskutku originálního. Získáte rovněž důležitou zkušenost. Pokud půjdete sportovat, vyhýbejte se silovým disciplinám. Můžete se zranit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

S rozmachem se pustíte do řešení několika věcí naráz. Kolem poledne však začne vaše nadšení postupně opadávat. Zvažte důležitá rozhodnutí, není třeba se ukvapovat. Zvláště pokud jde o nemovitosti a zdraví, chce to více času.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zapomenete na zbytečnou skromnost a přihlásíte se o svoje nároky. Přestane vás bavit čekat na cizí milosrdenství a vezmete se za svá práva a nároky. Vyjdete vstříc partnerovi a dokončíte práci, kterou jste dosud jen oddalovali.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budete se muset vyrovnat s nepříjemnými narážkami. Jupiter předpovídá setkání s lidmi, kteří si často nevidí do pusy a ještě si namlouvají, jak jsou vtipní. V práci vyděláte na rozporech mezi kolegy a nadřízenými. Stačí stát stranou.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Konečně se dočkáte alespoň náznaku uznání nadřízených či příbuzných. Štěstí vám bude přát při investicích a ve hře. Zatímco jiným bude dětský křik vadit, vás uklidní a spolehlivě zbaví stresu. Budete rozdávat dobrou náladu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Šéf vás začne lákat na vějičku vyšší mzdy nebo funkce. Byla by chyba věřit mu na slovo. Napřed si zjistěte, jak to s firmou vypadá. Důležité jsou dosavadní výsledky. Potkáte-li známé, vaše setkání se protáhne do pozdních hodin.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Od rána se vám bude zdát život jednodušší a překážky menší než včera. Planety přejí zlepšení vztahů se sousedy. Zdá se, že nejméně jednomu prokážete malou službičku. Více času věnujte dětem. Překvapte je zábavným programem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepřerušujte v polovině rozdělanou práci. Buďte vytrvalí a důslední, úspěch máte na dosah ruky. Otravovat vás bude neurotický známý, nemazlete se s ním. Dejte šanci lásce. Pokud si to dovolíte, znovu se po letech zamilujete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám