Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 22. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Samotné poleno nezapálí oheň

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zbavíte se podezřívavosti a budete více respektovat cizí názory. Značně tím posílíte svoji autoritu. Hrozí vám, že si nedáte říct a koupíte něco zbytečně drahého. Můžete si být jistí, že vaše iniciativa doma nadšení nevyvolá.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Sebevědomí vám zvedne pochvala z úst vlivného člověka. Nelze vyloučit, že vám nabídne atraktivní práci. Plány a investice, do kterých se hodláte pustit, slibují značný finanční přínos. Otázkou je, jak dlouho vám vydrží nadšení.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Chystáte-li se na delší cestu, pozor na zbytečné zastávky. Hrozí vám, že jakékoli její přerušení značně oddálí dojezd do cíle. Jeden váš plán může negativně ovlivnit zbrklé rozhodnutí, učiněné na popud věrného, ale nezkušeného přítele.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ve chvíli, kdy vám problémy a povinnosti začnou přerůstat přes hlavu, by byla hloupost odmítat cizí pomoc. Obava, že se shodíte, je nesmyslná. Určitě existuje někdo, kdo vám rád oplatí vaši dřívější nezištnou laskavost. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Odložte růžové brýle. Vaše odvážné představy jsou nereálné. Bude rozumnější stát oběma nohama na pevné zemi. Ušetříte si zklamání a nebudete plýtvat silami. Nebylo by dobré hýbat s termíny schůzek a jednání.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Kroťte rozbouřené emoce. Stahují se nad vámi mraky a nadcházející bouře výrazně ovlivní atmosféru na pracovišti nebo mezi přáteli. Těžko na tom něco změníte, proto se do ničeho nepleťte a jen se pozorně rozhlížejte kolem.   

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepropadejte panice. Dnešní jednání se sice potáhnou, ale výsledek bude uspokojující. Stejně tak nenaléhejte na partnera, kterého přemlouváte k něčemu, co se mu dvakrát nelíbí. Zkuste mu obratně, ale nenápadně zalichotit.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepříjemný dopad na stav vašeho bankovního konta by mělo nakupování s někým, kdo nekouká na korunu. Pokud začnete s někým takovým obcházet obchody, vrátíte se domů s prázdnou peněženkou a navíc hodně pozdě.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Luna vás zastaví chvíli před tím, než v bouřlivém rozhovoru řeknete něco, co by se nedalo vzít zpátky. Stačí, aby kolem vás přešla sympatická osoba opačného pohlaví, a všechny povinnosti pustíte okamžitě z hlavy.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nemáte-li dost vnitřní síly a sebekázně, držte se stranou okolního dění a nezacházejte za rámec rutinních povinností. Neuškodí vám větší otevřenost vůči přátelům. Budou-li znát vaše problémy, pomohou vám.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Máte příliš mnoho starostí na to, abyste dnes klidně snášeli hloupé poznámky a nejapné špičkování. Bude proto lepší se lidem postrádajícím takt a slušnost velkým obloukem vyhnout. Stejně se od nich ničeho dobrého nedočkáte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neodmítejte pozvání na návštěvu, párty a různé oslavy. Blýsknete se vtipem a společenským chováním. Nebylo by divu, kdyby s vámi začala flirtovat i jistá zadaná osoba. Toužíte-li po dobrodružství, máte ho nadosah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám