Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 21. června 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spoléhej na vlastní úsilí, nevkládej naději v druhé

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Na spadnutí je konflikt, po jehož skončení získáte cenné spojence. Budete však muset dokázat, že všechno, co říkáte je pravda pravdoucí. Vaši rivalové a soupeři se budou tvrdě dožadovat konkrétních důkazů a faktů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nebude pro vás snadné pohybovat se v cizím prostředí. Chybí vám potřebné sebevědomí, jen těžko překonáte stud a osobní zábrany. Ve snaze pomoci přátelům narazíte na nejasná fakta. Nemůžete každému věřit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nespekulujte, nesnažte se přiblížit k cíli postranními cestičkami. Daleko nedojdete a navíc vám hrozí ostuda. Pobyt ve společnosti slibuje navázání známosti s atraktivní osobou opačného pohlaví. Chce to víc smělosti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Tak trochu v důsledku nepřízně planet dostanete úkol, kterému se řada lidí úspěšně vyhýbá. Pokud byste ho však zvládli, máte usnadněnou cestu ke kariéře. Na milostnou schůzku je lepší jít ve střízlivém oblečení.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zaskočí vás známí, kteří si pořídí něco, na co teoreticky nemají prostředky. Ve firmě nepočítejte s výraznějšími úspěchy, není vždycky posvícení. Vaše záležitosti se komplikují a pokus o jejich zjednodušení nedopadne nejlépe.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Uran doporučuje nechat alespoň pro dnešek všemu volný průběh. Pohodu v partnerských vztazích může narušit špinavá pomluva. Nebude snadné uvést věci na pravou míru. Opatrně při zacházení s ostrými předměty.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Se šéfem to nezkoušejte po zlém, nikam se nedostanete. Mars doporučuje věcné jednání a vstřícnost. Rozumně se odmítnete dohadovat s příbuznými, kteří vás opakovaně zklamali. Iluze už jste ztratili, takže proč marnit i čas.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zbavíte se strachu z celkem předvídatelných nepříjemností a odvážně vyložíte karty na stůl. Konstelace Jupiteru s Uranem vám usnadní mobilizaci sil, díky které tvrdě vyrazíte k cíli. Napravíte rovněž starou nespravedlnost. 

STŘELEC (  23.11. – 21.12.)

Jste velice vnímaví, poměrně přesně odhadnete, komu věřit a koho si držet od těla. Uniknete řadě problémů, nemluvě o tom, že si uděláte přesný obrázek o řadě známých. Sebevědomí vám zvýší úspěšný flirt.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Hlídejte hodiny. Hrozí vám pozdní příchod na důležitou schůzku nebo poradu. Příčinou může být i nedostatek vnitřní discipliny a přirozená nechuť odejít odněkud, kde je dobrá zábava. Častěji si kontrolujte obsah peněženky.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zdánlivě snadné úkoly svádí k přeceňování sil. Projeví se u vás snaha dokázat nemožné a jít hlavou proti zdi. Zvláště zrádný by byl neodůvodněný optimismus. Venuše varuje před zbytečným nadbíháním jisté pohledné osobě.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Velké zastání u vás najdou děti a partner. Neexistuje prakticky nic, co byste pro ně nebyli ochotní udělat. Uran s Lunou doporučují, krotit jejich bezbřehou fantazii. Dostanete se do potíží, ani nebudete vědět jak.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám