Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 21. července 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejvyšší postavení skýtá nejméně volnosti

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vlastní vinou se můžete ocitnout v pěkné kaši. Bude to nápor na psychiku. Nejrůznější záludnosti zvládnete pouze s chladnou hlavou. O finančních problémech dnes nehovořte ani s partnerem, ani s přáteli, ale s odborníky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Příčinou vaší vrtkavosti a nemastné, neslané nálady je nuda. Neváhejte, zvedněte telefon a domluvte si na večer nějakou schůzku. Bude se divit, kolik lidí je na tom úplně stejně. I silní kuřáci dnes mohou přestat. Zkuste to.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Velmi citliví bude na povýšené chování nadřízených a úředníků. Nebylo by divu, kdybyste reagovali velice ostře, možná až přehnaně agresivním způsobem. Proti podobným projevům se musíte ohradit se vší rozhodností.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Šťastná souhra náhod a naivita kolegů vám otevřou dveře k šanci na postup. Zatímco jiní si užívají, vy se budete tvářit, jako byste dýchali jen pro firmu. Svoji roli zvládnete na jedničku, ale nesmíte to přehnaně teatrálně přehánět.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Hodně času budete věnovat finanční situaci a možnostem jejího zlepšení. Odpovědně však musíte zvážit, jestli je nutné, aby o vašich problémech věděl někdo v okolí. Někteří známí by z toho měli škodolibou radost.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Lékem na přetrvávající podrážděnost je společnost blízké osoby, která vás jako jediná dokáže přivést na veselejší myšlenky. V práci dojde k pokusu vás nějakým způsobem shodit nebo zesměšnit. Važte každičký krok a gesto.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Rostu naděje nezadaných a samotných na nalezení partnera, který by odpovídal vašim představám. Chce to však prokázat odhodlání a větší dávku představivosti. Jen tak můžete pokonat zarputilé soky nebo lstivé rivalky.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Velmi důležité pro vaše zdraví i psychickou vyrovnanost je využívání jakéhokoli počasí k procházkám v přírodě. Také k vážnějším rozhovorům je dnes mnohem vhodnější park či les, než zakouřená vinárna a hlučná restaurace.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V práci vás začnou s odvoláním na vaše bohaté zkušenosti zavalovat úkoly. Rozhlédněte se kolem sebe a nenechte na sobě dříví štípat. Když už se budou rozdělovat úkoly, tak spravedlivě. Budete-li mlčet, budete dřít jako mula.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Představu klidného dne vám poněkud naruší finanční starosti a především náznaky partnera, že je to hlavně vaše vina. Obviní vás, že v poslední době málo vyděláváte a hodně utrácíte. Nebylo by divu, kdybyste se ostře ohradili.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jednou z hlavních věcí, na kterou soustředíte pozornost, je získání vyššího, snazšího výdělku. Budete úspěšní, ale jistým problémem by se mohly ukázat vztahy s novými kolegy. Merkur doporučuje se s nimi rychle skamarádit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Významnou pomoc vám nabídne někdo, kdo k vám chová hluboké sympatie. Jeho motivy však nejsou tak docela nezištné. Bude za to chtít něco, co mu můžete jen těžko poskytnout. Žádný pevný základ, na kterém by se dalo stavět, to tedy není.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám