Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 20. května 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je snadné dávat, když je z čeho

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Atmosféru v rodině pročistí planetární energie. Převládne dlouho nevídaná harmonie. V práci můžete počítat se zajímavým návrhem týkajícím se budoucnosti. Nebylo by vhodné probírat to s kolegy v restauraci. Budou vám závidět.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepřebíhejte od jedné práce k druhé,  vytvořte si systém a toho se držte. Máte-li vyšší tlak, musíte se bezpodmínečně vyhnout dramatickým situacím. Určité zklamání přinese večerní schůzka. Přítel či známý chce vzít zpět svůj slib.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vstupujete do bouřlivé fáze měsíce. Disponujete záviděníhodnou energií, kterou by bylo neodpovědné promarnit realizací malých cílů. Začne vás obletovat půvabná osoba opačného pohlaví. Bylo by naivní svázat se s někým, kdo je zadaný.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nedejte se zmást tím, že krok, který hodláte podniknout se řadě lidí nelíbí. Ještě se budou všichni divit. V zaměstnání se nedejte přinutit k převzetí úkolu, který je nad vaše síly a možnosti. Vaší předností je právě sebekritičnost.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Setkáte se s něčím, co okamžitě probudí vaši podezřívavost. Na podvody a podrazy budete mít nos. Náramně se vám to hodí při pracovních schůzkách a obchodních jednáních. Firmu nebo přátele můžete zachránit před vážnou ztrátou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Znovu si získáte sympatie lidí, kteří vám po posledních neúspěších přestávali věřit. Navíc nebudete tvrdohlavě trvat na neužitečných názorech. Pozor na nevhodné flirtování s mladšími ročníky. Může vás to svést na scestí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Intriky nepřátel vás přinutí k rozhodnutí nedat se dál odstrkovat a hlasitě se přihlásíte o to, co vám právem patří. Existují všechny podmínky k tomu, abyste dosáhli svého cíle. K úspěchu v lásce vám chybí víc temperamentu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve vzduchu visí hrozba, že v rozhodující chvíli budete úplně jinde, než byste měli být. Končí doba, kdy jste mohli drobátko lenošit. Je před vámi spousta náročných úkolů. Nelze vyloučit malou indispozici způsobenou psychickým vyčerpáním.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Rostou vaše šance na získání sympatií milované osoby. Nebojte se otevřeně vyjádřit své city. Čeká vás sladká odměna. Plní růžových představ klidně vyhodíte spoustu peněz za pouhou naději. Musíte pozorněji naslouchat lidem, kterým věříte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepřevádějte se, hned se najde někdo, kdo vás shodí. Nepříjemnosti by vám to přineslo hlavně v zaměstnání. Raději využijte toho, že dokážete správně rozhodnout, co je a není v danou chvíli pro vás a rodinu prvořadé.  

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neodmítejte pozvání do kina, na kávu nebo jinou schůzku. Chcete-li si získat sympatie vlivného člověka, je tady příležitost, jak je získat. Stačí vymyslet něco, čím ho zaskočíte. Uran varuje, že to nebude jednoduché.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nebude snadné, zvláště pro rozvedené,  vyhnout se nedorozumění s dětmi. Budou náladové a náročné. Chcete-li předejít hádce, musíte prokázat dobrou vůli a toleranci. Jen se štěstím se vyhnete nebezpečné situaci na silnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám