Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 2. ledna 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo nikdy nebyl dítětem, nemůže být ani dospělým

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Do ničeho se nepohrnete, vyhnete se i běžným povinnostem. Doma a v práci budete chodit z rohu do rohu a myslet na svoje záležitosti. Nějaké starosti mají hned z počátku roku příbuzní. Bylo by od vás slušné jim zavolat.  

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Otevírá se vám prostor k realizaci staré, ale stále aktuální představy. Stačí chtít a dostanete každého přesně tam, kde ho potřebujete mít. Ještě jste nepoužili všechny zbraně a nevyužili svých předností. Můžete se spolehnout na rázný Mars.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Jednou z vašich prvních iniciativ bude pokus o sblížení s jistou pohlednou osobou opačného pohlaví. Podvědomě vycítíte, že letos to už konečně vyjde. Pozvání kolegů na skleničku nebo na kávu vám umožní smést ze stolu zbytečné nedorozumění.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Prosadíte si jistou odvážnou představu. O pozdější slávu se však budete muset rozdělit s jistou nepřehlédnutelnou osobou. Doma se přiznáte se k nějaké chybě a omluvíte se. Partner i děti budou velice tolerantní.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Předvídavě předejdete situaci, kdy byste se jistému člověku nemohli podívat do očí. Chcete-li dokončit těžký úkol, musíte být mnohem vytrvalejší. Jupiter varuje před ukvapenou známostí. Nemůžete dát jen na první dojem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Někdo vám sdělí něco nepříjemného. Prožijete krušné chvíle, ale zachováte klid. Pohyb planet dává velkou naději, že jde o přechodnou záležitost. Vy a partner jste příliš silné osobnosti na to, abyste se pokaždé shodli, buďte realistou.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Luna s Merkurem varují před složitými situacemi s nejasným koncem. Zvláště si nemůžete dovolit hazardovat s penězi. Dostanete-li však výhodnou nabídku, není o čem dlouho přemítat. Rivaly odsoudíte do role pasivních diváků.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Na jistou osobu udělá dojem váš vkus, chování a smysl pro humor. Opatrně dnes při flirtování s kolegy a se sousedy. Později byste své neuváženosti litovali. Nespoléhejte slepě na přátele, špatně vás pochopí a nechtěně udělají opak.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nezavírejte se mezi čtyřmi stěnami bytu, dílny nebo kanceláře. Napětí, které se ve vás hromadí, je třeba někde vybít. Diskutovat budete s potomky, kteří intuitivně vycítí, že by z vás mohli vymámit souhlas s něčím, co jste dosud odmítali.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Docílíte změny v chování lidí, se kterými jste si dosud nerozuměli. Planety vám přejí, silná aura Jupiteru vám usnadní pochopení věcí odehrávajících se mimo hlavní scénu. Šokuje vás novoroční proměna některých příbuzných.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neodkládejte rozhodnutí, na které jste se včera připravili. Budete-li nadále váhat, propásnete vhodný okamžik. Odpolední konflikt vám pomůže získat sympatie zajímavých lidí. Svému okolí se představíte z nové, lepší stránky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Prvním dnešním důležitým počinem bude to, že se zbavíte člověka, který vás dosud jen nestydatě využíval. Příležitost se prosadit, dostanete úplně jinde a jinak než očekáváte. Musíte však kvůli tomu být neustále v pohotovosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám