Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 2. května 2017

Novinky, sojka

Pochvala znamená dveře k přátelství

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

O dění ve svém okolí se starat nemusíte. Pokud jde o vás, nic neovlivníte ani k lepšímu, ani k horšímu. Nějakou drobnou poznámku si však dovolit můžete, zvláště dojdete-li k závěru, že vývoj jde od desíti k pěti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Opatrně v diskuzích se skutečnými odporníky a životem protřelými jedinci. Jedna hloupá odpověď a máte z ostudy kabát. Raději se víc snažte v práci. Hodnotný, nepopiratelný výsledek vám zajistí jak úctu, tak místo na výsluní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Kroťte ctižádost. Úspěch dosažený za cenu naprostého fyzického a psychického vyčerpání vás přijde draho. Ničeho takového nemáte zapotřebí. Děti a partner určitě nestojí o to, aby měli doma nemohoucí trosku.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dráha Merkuru varuje před dohadováním se s nadřízenými. Nejenže ničeho nedosáhnete, ale jen je spolehlivě pořádně dopálíte. Situaci ve firmě je nutné hodnotit objektivně. Málo platné, váš šéf si také nemůže vyskakovat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Pozor na darebu, který se vás pokusí přesvědčit, že černé je bíle a naopak. Na nic nečekejte a vyběhněte s ním hned, jak otevře prolhaná ústa. Ozve se osoba, se kterou jste laškovali na prvního máje. Docela by vás chtěla.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jakmile z něčích úst padne slovo formalita, nastražte uši, otevřete oči a za žádných okolností nic nepodepisujte. Hrozí vám, že na sebe vezmete nesmyslný a hlavně finančně náročný závazek. Někdo vám chystá past.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Žádné složité rozhodování a velké debaty vás nečekají. S náladovým šéfem si nějak poradíte a roztržité kolegy utřete jedovatou poznámkou. Jisté náročné povinnosti vám nastanou v důsledku bouřlivého vývoje rodinných záležitostí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vytočí vás samolibost jednoho z nadřízených. Místo přemýšlení o tom, jak mu naložit, jak se mu pomstít, se snažte na všechno zapomenout. Postavení Jupiteru s Marsem vám dává velkou vnitřní sílu. Poradíte si téměř se vším.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Máte-li v plánu půjčit si nějaké peníze, doporučuje Uran opravdu důkladně zvážit od koho a kolik. Stačí chvíle nepozornosti a podepíšete dohodu zahrnující zrádný háček. Pozor na dlouhodobé negativní následky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ani zdaleka nemusíte vyhovět jakémukoli přání, se kterým přijde vaše láska. Zkuste jí vysvětlit, že by měla být dostatečně soudná, aby nežádala nesmysly. Chcete-li se dobře bavit, zajděte s přáteli na malé posezení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dostanete lichotivý návrh, který vám přesto způsobí bolení hlavy. Může jít, jak o nabídku náhlého a tím pádem podezřelého povýšení, tak nečekané prémie. Mělo by vám být jasné, že od vás nadřízení očekávají něco na oplátku.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Během pracovní porady nebo na obchodní schůzce vám dojde, že nemůžete každému neustále ustupovat a namlouvat si, že se nic neděje. Neriskujte, že se o vás začne říkat, si s vámi může každý dělat, co chce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám