Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 19. září 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máme-li peníze, jsme takřka bez chyby

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Než se v práci pustíte s někým do diskuze, pečlivě si promyslete, co budete říkat. Nepřejícný kolega čeká na příležitost, aby vás mohl přede všemi shodit. Naštěstí nad vámi drží ochrannou ruku Jupiter, takže se všem nástrahám vyhnete.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nikoho s ničím neobtěžujte a svoje věci řešte stranou, bez větší pozornosti okolí. Velice šikovně ukonejšíte právem či neprávem rozzlobeného partnera. Správně totiž odhadnete kritický moment, kdy bude lepší ustoupit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Počítejte s výčitkami lidí, kteří vám budou zazlívat změnu některých názorů a ochotu k podivným kompromisům. Naštěstí si z toho hlavu dělat nebudete. Faktem je, že se vám bude dařit a dosáhnete dílčích významných úspěchů.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nová známost, vám velkou radost neudělá. Bude příliš náročná a náladová na to, abyste s ní vydrželi déle, než s těmi ostatními.  Pozor při jednání o nových projektech. Mají spoustu nedostatků, které je třeba rychle odstranit

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přijdete na zajímavé řešení problému, se kterým si vedení firmy neví rady. Uděláte dojem a vytvoříte si skvělé předpoklady pro profesionální růst. S podivným dotazem přijdou děti. V žádném případě je nemůžete odbýt.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zaskočí vás hloupost člověka, o kterém jste si mysleli, že je mnohem chytřejší. Berte to jako ponaučení, že stále ještě nemáte o některých lidech ten správný obrázek. Možná až moc dáte na celkový vzhled.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

V obchodech se nedejte zmást sníženými cenami, velice snadno by mohlo jít o chytrý manévr, jak vnutit zákazníkům zboží, které nejde na odbyt. Vaše láska opět přijde s něčím, čím nejste zrovna dvakrát nadšení.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

S dobrým nápadem přijde partner. Měli byste to patřičně ocenit a dát mu najevo, že jste ochotní přistoupit na rozumný kompromis. Udělá mu to radost a ochotně vám vyjde daleko vstříc. Nepromarněte příležitost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neodcházejte od rozdělané práce, ztratíte nejen čas, ale možná i přehled o tom, co všechno je ještě třeba udělat. Byla by škoda, kdybyste zbytečně nedokončili úkol, který vám na dlouho zajistí přízeň a uznání nadřízených.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

U kamaráda v práci objevíte půvabnou osobu, jejíž chování vás nenechá na pochybách, že byste u ní měli úspěch. Je na vás, jak se rozhodnete. Důležité je, že nemusíte spěchat. Napřed využijete šanci dokázat okolí, co umíte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pohyb Merkuru a jeho konstelace s Lunou naznačují slibný krok směrem k rychlé kariéře. Obratnými lichotkami získáte přízeň nadřízených i kolegů. Rozzlobí vás rutinní a strnulé myšlení starých byrokratů na jistém úřadu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vyjasní se situace s vašimi financemi. Prvním důležitým počinem bude, že se zbavíte člověka, který vás nestydatě odírá. Krátký románek prožijete s bývalou kolegyní či spolužákem. Raději se však citově moc neangažujte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám