Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 19. července 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pověsti se přestanou šířit, když se dostanou k moudrému člověku

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

O hezkou atmosféru ve vašem citovém vztahu se stará Venuše. Můžete popustit uzdu fantazii a těšit se na vzájemné projevy lásky. V práci si pohovořte s nadřízenými o vašich šancích na vyšší post a mzdu. Jejich odpověď vás potěší.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pokud jde o vaše problémy, pomohou vám známí nebo kamarádi, kteří již mají s něčím podobným zkušenosti. Při řešení finančních záležitostí nespoléhaje pouze na intuici. Lehce podlehnete vlastní růžové představě.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

O tom, jak rychle dosáhnete vytčeného cíle, rozhodne rovněž to, jestli dokážete získat podporu jisté vlivné osoby. Nepřidělávejte si potíže nereálnými ambicemi. Nebylo by divu, kdyby vám přestali rozumět i staří přátelé.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Trochu smutní budete ze zjištění, že některé vaše představy jsou na hony vzdálené realitě. Pohyb Luny však dává velkou naději, že již brzy se zase karta obrátí ve váš prospěch. Opatrně při řízení jednostopých vozidel.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Práce vám moc vonět nebude a bude to znát. Nebylo by divu, kdybyste si vysloužili pokárání nebo něco ještě horšího. Kupředu se pohnou jednání o prodeji nemovitosti. Máte štěstí, potkáte člověka, který na nějakou korunu nehledí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Potřebujete být sami sebou, musíte spoléhat jen na sebe. Jinak se neprosadíte. S pohlednou osobou opačného pohlaví se seznámíte ve veřejném dopravním prostředku. Možná se kvůli tomu zpozdíte do práce nebo na pracovní schůzku.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Máte sklon k přeceňování své finanční situace a možností. Než půjdete nakupovat, pečlivě zvažte, kolik můžete utratit. Prázdniny ještě nejsou v polovině a děti nebo partner přijdou s novými požadavky. Nemůžete je zklamat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

K obchodním a finančním nabídkám přistupujte rozvážně. Není dnes ve vašich silách domyslet, co všechno může po podpisu následovat. S pochopením se setkáte na úřadech. Ani nebudete muset nic moc vysvětlovat a dosáhnete svého.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dařit se bude zejména lidem působícím ve službách a obchodu. Zisk vám přinese jak náhoda, tak vaše schopnost chytit se nadějné příležitosti. Zlepší se vaše vztahy s partnerem, který se ve sporu s rodiči postaví na vaši stranu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Absence kolegy způsobí, že se budete muset zdržet v zaměstnání po skončení normální pracovní doby. Nevadí, šéf vám to bude muset vrátit. Problémy budete mít s lidmi, kteří neprojeví nejmenší ochotu přistoupit na kompromis.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pohyb Jupiteru vám navrátí ztracenou rovnováhu. Pozitivně to ovlivní nárůst vaší obliby. Ocení to zejména lidé ve vedoucím postavení. Otrávit a vytočit vás mohou nečekaně vysoký účet nebo nesmyslně předražená faktura.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neplánujte útratu peněz, které ještě nejsou na vašem kontě. Může se stát spousta věcí a budete se cítit mimořádně hloupě. Náhlá touha vašeho protějšku sejít se s vámi hned po pracovní době má jediný cíl, velké obchodní centrum.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám