Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 18. února 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Otvírej oči, ne ústa

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Sebevědomí vám zvedne projev přízně nadřízených. Možná byste mohli vyrukovat s nápadem, který nosíte v hlavě. Nedorozumění s partnerem vyvolá jeho žárlivost. Pozor, aby k ní neměl skutečně vážný důvod.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Změní se podmínky, za kterých byste měli realizovat svůj plán. Je na vás, abyste uplatili improvizační schopnosti. Hodil by se vám šikovný asistent s širokým přehledem. Předvedete se ve společnosti, na spadnutí je malý flirt.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Náladu pod psa můžete mít v důsledku toho, že se vám nebude dařit tak, jak jste si představovali. Nepřehánějte to s naříkáním, během dne přijde moment, kdy se všechno zlomí. Jste pod silným vlivem vibrací Saturnu.

RAK ( 22.5. – 22.7.)

Vyhýbejte se i minimálnímu riziku, hrozí vám nemalé ztráty. Sblížení s novou láskou vám nabídne aktivita staršího přítele. Při práci i sportu dávejte pozor na terén, po kterém se budete pohybovat. Hlídejte si kříž a klouby.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Velkou radost vám způsobí děti. Nebude nutné je nějak zvláště přemlouvat a nakonec přeci jen udělají to, co od nich očekáváte. Bude třeba vyvarovat se žárlivosti na partnerovy úspěchy v zaměstnání nebo ve společnosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Buďte všímaví, ve hře dnes bude kariéra nebo větší majetek. Nedělejte si plané naděje, že k něčemu přemluvíte nadřízené. To byste museli přijít s opravdu pádnými argumenty. Navíc vás nijak nepodrží závistiví kolegové.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Bez váhání využijete šanci k navázání užitečných kontaktů. Na nátlak partnera ustoupíte od představy, která ho několik dní ničila. Budete si vymýšlet různé povinnosti, jen abyste se nemuseli pustit do nudného úkolu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Přestanete mluvit se známým či přítelkyní, kteří vás urazí nespravedlivým podezřením. Zvažte, jak daleko můžete zajít. Nelze vyloučit, že jim už večer odpustíte a budete své tvrdosti litovat. O zábavu se vám postará popletený kamarád.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Blízká osoba přijde s nápadem, který je třeba vzít okamžitě za svůj. Jakékoli váhání vás zbaví šance na významný úspěch. Nepoflakujte se v zaměstnání. Mars varuje, že nadřízení usilovně hledají obětního beránka.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dávejte pozor, abyste neskočili na lep někomu, kdo vás chce vyprovokovat a pak se skrýt za vaše záda. Příbuzní za vámi přijdou se zdánlivě snadnou záležitostí a tajně doufají, že všechno vyřídíte za ně. Nebuďte lehkomyslní.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ve firmě vás čeká hádka s nedůtklivým  nadřízeným. Nějak už si s ním poradíte, ale snažte se, aby se všechno odbylo beze svědků. Bez viditelné odezvy budete protestovat proti něčemu, s čím většina lidí z vašeho bydliště souhlasí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Atmosféru kolem vás rozvíří intrikánský známý. Nedáte se, ale najít jeho slabou stránku vám bude chvíli trvat. Merkur slibuje, že dostanete zpátky peníze, které jste investovali nebo půjčili. Začíná nová fáze vašeho citového života.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám