Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 18. srpna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člověk udělá hodně, aby ho milovali, a všechno, aby mu záviděli

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nejste jediní, koho představa o mnohem příjemněji stráveném večeru vyžene z práce o něco dříve. Aby se nestalo, že vás šéf chytí u dveří. Štěstí vás neopustí při volbě mezi stejně lákavými nabídkami. Neměli byste udělat chybu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Potěší vás podpora a sympatie lidí, které zrovna nepovažujete za své spojence. Následovat budou i některé další překvapivé zážitky. Nadchází obrat, kterého už bylo zapotřebí. Dlouho ohlašovanou návštěvu zruší nespolehlivý příbuzný.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nevítané obrátky by mohl nabrat váš flirt se zadanou osobou. Před neuváženými známostmi varuje konstelace Marsu a Venuše. Po jistém váhání upustíte od myšlenky na finančně náročnou investici. Partner se rázem uklidní.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nezadaní a svobodné se konečně vzchopí a obdivovanému idolu dají najevo, že jim není lhostejný. Dostanete odpověď, která vás potěší a po které vám narostou křídla. Vyhněte se jízdě vozem v pozdních nočních hodinách.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jsou věci, které je třeba realizovat hned. Zítra a pozítří už bude pozdě. Aktuální je v této souvislosti nebezpečí, že vás začnou považovat za člověka bez vlastního názoru a vůle. V každém případě musíte rázně jednat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Přijetí nového místa nebo funkce s sebou nese ztrátu spousty času na úkor rodiny, ale na druhou stranu, by vám nějaký výdělek navíc přišel nepochybně vhod. Cenné budou i zkušenosti, které získáte a můžete je uplatnit v budoucnosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Planety naznačují, že dosáhnete vyřízení záležitostí, které se zatím neuvěřitelně vlečou a nikdo není s to vám nějak znatelně pomoci nebo poradit. Mnohem snáze se dohodnete s mladšími a tudíž předsudky méně zatíženými lidmi.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nabídku, kterou dostanete, a nedá vám spát, prodiskutujete s partnerem. Pozorně analyzujte rodinné výdaje. Díky vibracím Neptunu dostanete prima nápad, jak a na čem ušetřit. Musíte více respektovat partnerovo soukromí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Objevit se může problém spojený s majetkovým či peněžním vyrovnáním. Slabší psychická kondice by vás měla varovat před dlouhým sezením za volantem. Snadno se také necháte vyprovokovat k hádce, ve které o nic nepůjde.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jednání na úřadech a s advokáty bude tvrdé a složité, ale pokud prokážete alespoň náznak snahy se domluvit, lze dosáhnout přijatelného výsledku. Pozor na onemocnění průdušek a trvalé migrény způsobené pobytem v průvanu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vzroste zájem o vaši maličkost. Přihlásí se kolegové, ozvou se staří známí. Šéfové budou nenápadně sondovat, co byste řekli přeložení na jinou práci nebo do jiného kolektivu. Vaše ano či ne bude platit hodně dlouho.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Citelně vás zasáhne pohled na viditelně sklíčeného přítele nebo milého příbuzného. Než z něho dostanete, co se vlastně stalo, chvíli to potrvá. Určitě se však nedáte odradit a nepolevíte, dokud se vám se vším nesvěří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám