Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 16. prosince 2014

Novinky, sojka

Rada je často víc než pomoc

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jistá osoba bude nucena dát vám dodatečně zapravdu. Najevo to nedá, ale bude s ní lomcovat vztek. Nakonec, abyste si vyčítali, že jsou věci, které dokážete s předstihem předvídat. Zúčastníte se nějaké větší společenské akce.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Konečně, ještě před svátky, splníte dávný slib. Máte štěstí, že partner nebo kamarádi vám vaši zapomnětlivost odpustí. Uklidní se situace v zaměstnání, nadřízení budou mít jiné starosti. Nezadané čeká seznámení s okouzlujícím člověkem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Objeví se nabídka, slibující možnost výrazně si polepšit. Všechno promyslete, jsou chvíle, kdy stojí za to riskovat. Jenom nedejte pouze na sliby a hezké řeči. Merkur s Jupiterem varují před pletichami vypočítavých sobců.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nedejte se odbýt lidmi, rozhodujícími o vašich záležitostech. Při větší důslednosti je, díky vibracím Marsu, donutíte k aktivnější činnosti. Něco tady nehraje, chce to víc prozíravosti a tvrdosti. Přiblížíte se k uskutečnění své romantické představy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zachovejte opatrnost při obchodních a pracovních jednáních. Nedejte se unést naivním optimismem a neinvestujte do nejasných projektů. Z rovnováhy vás vyvede příbuzný, který zapře něco, co jste nedávno viděli na vlastní oči.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Někdo se před vámi bude trapně předvádět. Na vás to ale dojem neudělá a půjdete dál svojí cestou. Možná vás to dokonce pobaví. Těžké bude zbavit se příbuzného, který přijde s nereálným požadavkem. Hlavně mu nic neslibujte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Opatrně zacházejte s odvážnými představami. Některé plány vám nevyjdou z celkem objektivních příčin. Někdo onemocní, odpadne důležitá schůzka nebo se nedohodnete s klientem. Důležité je, že vás to nepoloží.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Na večírcích a zejména firemních akcích se držte zpátky. Tabu jsou pro vás kolegové opačného pohlaví. Určitě nestojíte o to, stát se hlavním hrdinou chodbových řečí. Někomu by se to hodilo a pořádně to rozvíří.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Lékem na hrozící depresi by byla aktivní účast na nějaké nekonvenční akci. Existuje rovněž možnost navázat nebanální známost s někým, kdo vám dokáže spravit nápadu. Ven choďte teple oblečení. Hrozí vám revmatické bolesti. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Postavení planet vám umožní překonat hranice každodenní šedi a rutiny. Již brzy se významně rozšíří vaše obzory. Přispěje k tomu seznámení s originálními lidmi, jejichž nabídka a možnosti vás uvedou do jiného světa.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Selanku neslibují milostné vztahy. Vy i partner vysíláte každý na jiné vlně. Právem se vám může zdát, že si nerozumíte. Rozdílné vlastnosti, které vás normálně přitahují, vás náhle budou rozčilovat. Musíte slevit ze svých nároků.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Není toho moc, co by vás dnes mohlo vyvést z rovnováhy. Závažnější záležitosti se vyvinou podle vašich představ. Počítejte s tím, že se na vás budou obracet lidé, kterým se v současnosti nedaří a sužují je různé problémy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám