Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 15. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lépe plakat v dětství než v stáří

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Starejte se o svoji pozici ve firmě. Můžete ji díky pozitivní auře Merkuru upevnit a vylepšit. Opatrně s půjčováním si peněz. Potíže se splátkami vám nadlouho spolehlivě pokazí náladu. Neflirtujte se staršími ročníky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Seberte odvahu a pohovořte se šéfem o svých perspektivách. Planetární konstelace není špatná, Mohl by vám vyjít alespoň trochu vstříc. Odpoledne potkáte známého, kterého jste dlouho neviděli. Na dlouho se zapovídáte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pro vás možná dost překvapivě můžete ledacos užitečného pochytit od mladších kolegů a známých. Skutečného úspěchu totiž dosáhnete jen za předpokladu, že jste psychicky připraveni přijmout nové, náročné výzvy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nespěchejte s dokončením některých záležitostí jenom proto, že někam odjíždíte nebo máte osobní problémy. Okolní atmosféra přeje realizaci vašich plánů a velkých cílů. Pohyb Uranu je zárukou, že dojdete daleko.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nezbude vám, než přijmout odkládané rozhodnutí. Existuje riziko chybného kroku. Moc nespekulujte a řiďte se zdravým rozumem. Hlavně nesmíte podlehnout představě, že něco získáte bez námahy a téměř zadarmo.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Půjde-li o něco, co chcete, budete plní energie a naprosto nesmlouvaví. Těžko přijmete nějaký kompromis. Ustoupit vás nedonutí ani rafinované výhružky. Pro jistotu se proto vyhněte ambiciózním kolegům a známým.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Potřebujete vysadit a zapomenout na potíže a povinnosti. Nikomu neříkejte, co má dělat. Ať se každý chová, jak uzná za vhodné. Nadřízení a partner to s vámi nebudou mít snadné. Vaše snaha všechno měnit, poleze na nervy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve firmě půjde všechno svým tempem, bez zbytečných emocí a chaosu. Rázně zlikvidujete pokus zatáhnout vás na pracovišti nebo v okolí bydliště do nejasného konfliktu. Nebylo by od věci poradit se s někým, kdo se vyzná.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepodceňte signál, že investice, do které hodláte vložit peníze, není ani zdaleka tak výhodná, jak se povídá. Pohyb Saturnu nebezpečně podněcuje vaši touhu rychle zbohatnout. Budete se muset ovládnout a včas couvnout.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

K dlouho odkládanému kroku vás povzbudí jak přátelé, tak nové informace. První výsledek ideální nebude, ale ty další už jistí dráha Merkuru. Z vaší strany stačí důslednost a důvěra ve vlastní schopnosti a zkušenosti.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V případě nové známosti přijdou drobná zklamání. Když se nad ně dokážete povznést, není nic ztraceno. Berte ji takovou, jaká je. Příjemně si popovídáte s někým, koho jste dlouho neviděli. Jenom mu nesmíte závidět.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Potvrdí se vaše předpověď smutného konce obchodního nebo milostného dobrodružství někoho z  blízkých příbuzných. Pokud se chystáte na úřady, zvažte, jestli to opravdu tak spěchá a návštěvu nelze odložit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám