Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 14. června 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyhnou-li se dobří boji, zvítězí špatní

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Silami šetřit nemusíte, máte jich na rozdávání. Snad jen, aby vám zbyly i na příjemnější věci než na práci. Se zajímavou nabídkou přijde někdo, kdo nemá nejlepší pověst. Ruku mu podat nemusíte, ale vyzkoušet ho můžete. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Určité ochlazení hrozí ve vztazích se sousedy nebo s kolegy. Marně budete pátrat v paměti, co to způsobilo. Luna doporučuje na nic nečekat a otevřeně si promluvit s jistou osobou. Příčinou může být úplná hloupost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dnešek je příznivý k realizaci nových plánů, včetně rozhodnutí o změně místa práce či bydlení. Rozhodně se však nesmíte ukvapit a příliš dát na to, co vám budou radit lidé z nejbližšího okolí. Dejte spíše na intuici a vnitřní hlas.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Možnost levně nakoupit vás může natolik zmást, že uděláte hloupost. Na zem by vás měla vrátit představa rozzlobeného a zklamaného partnera. Novým povinnostem ve firmě se vyhnete tím, že se nenápadně někam ztratíte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ztrátou času nebude zvýšená vzornost věnovaná došlé poště, včetně internetové a SMS zprávám. Jsou věci, které nesnesou odklad. Více pozornosti si vyžádají děti. Některé jejich postřehy a nářky si zaslouží hlubší rozvahu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Bohatou úrodu slibuje neúnavná aktivita v práci. Doufejte, že nabude konkrétní podoby. Šéfové se opakovaně pokusí odměnit vás pouhými sliby. Nepříjemně skončí rozhovor s někým, komu nemůžete tak docela vyhovět.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokuste se být věcnější. Příliš mnoho času ztrácíte planým řečněním a řešením nepodstatných, pro budoucnost nedůležitých záležitostí. Kolegové ocení, když zůstanete stranou jejich sporu se šéfem.  Bojí se, že se postavíte za nadřízené.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Během plnění pracovních povinností nebo při služebním jednání se stanete objektem pozornosti přitažlivé osoby. Pokud budete chtít, navážete vzrušující románek. Neberte na lehkou váhu informace týkající se blízkého příbuzného.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Konstelace Merkuru se Saturnem varuje, že pokus začít s realizací jistého plánu se příliš nepovede. Důvodem může být selhání společníků nebo známých, kteří vám slíbili pomoc. Vyhněte se návalům v obchodech, s někým se pohádáte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Sklidíte ovoce svého nedávného úsilí. Ti, co se vám smáli a podceňovali vás, ztratí řeč. Někdo, komu jste věřili a pomohli mu, se vám dnes štědře odvděčí. Nehádejte se s kolegy a nadřízeným. Dejte jasně najevo, že vás se jejich spor netýká.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nápad zavtipkovat si na cizí účet není nejlepší. V zlomku vteřiny se situace obrátí proti vám. Milostné hrátky s novou láskou budou strhující, ale nesmíte zapomínat na povinnosti. Jupiter varuje, že jeden z dnešních úkolů nelze odložit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zjistíte-li, že partner nebo děti mají nějaké tajemství, nezkoušejte vyzvídat. Dříve či později se vám svěří sami. Inspiraci umožňující vylepšení finanční situace vám poskytne vzdálený příbuzný. Nedejte se zmást jeho věkem a zdánlivou naivitou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám