Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 13. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co už je na cestě, ať si běží

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hrozí vám, že podlehnete sebeuspokojení a povolíte v úsilí, s jakým směřujete k svému cíli. Vaši protivníci by to jenom uvítali. Citlivě zaznamenáte rozdíly v chování a názorech lidí, kteří vás obklopují. Nedáte se zmást líbivými názory.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Intuice velí nic neodkládat na pozdější dobu. Objeví se totiž další nepředvídané povinnosti, které vám zaberou spoustu času. Ve vypjatých situacích si vzpomenete na někoho, kdo vám nedávno nabízel nezištnou pomoc.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dvojnásob pozorní musíte být v případě, že zastáváte vyšší funkci. Někdo má zálusk na vaše místo. Náklady na domácnost opět značně převýší vaše příjmy. Rozzlobí vás zastaralé názory partnerových rodičů, ale nehnete s nimi.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dokážete-li před šéfem vhodně formulovat své požadavky, mělo by se to brzy projevit na vaší mzdě. Odvaha si dupnout vám nebude chybět. Slušné budou i výsledky případné cesty. Na jejím konci je naplnění staré představy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vaše snaha sjednat velký obchod nebo finanční transakci, bude konečně úspěšná. Dostanete nápad, který se konkurenci bude zdát směšný a proto ho, ke své škodě lehce podcení. Kolega vám dnes naznačí, že mu nejste lhostejní.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nadřízení se pokusí vás doběhnout. Buďte pozorní a do ničeho se nehrňte. Hlavně se nedejte vyprovokovat slibem vysoké odměny.  Uznání dojde vaše vytrvalá snaha získat sympatie půvabné osoby opačného pohlaví.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nedávejte na sobě znát, že vám docházejí síly nebo něco nevíte. Vaši konkurenti na něco takového netrpělivě čekají a jsou připraveni sáhnout k jakýmkoli prostředkům. Zabýváte-li se uměním, získáte originální inspiraci.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neprosazujte názory a nápady, které by mohly někoho poškodit. Projeví se u vás jistý sklon k sobectví a určitá bezohlednost. Existuje nebezpečí, že se o vašem milostném vztahu či románku dozví někdo, kdo by neměl.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Na cestě k vytčenému cíli svedete velkou bitvu s nechápavým úředníkem. Budete si muset vzít na pomoc patřičné paragrafy. Zapomeňte na flirtování. Osoba, která se kolem vás začne točit, to ani náhodou nemyslí vážně.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Máte před sebou povinnosti, které je třeba splnit.  Podlehnete-li pohodlnosti, rozlučte se s myšlenkou na rychlou kariéru. Ponechat všechno tak, jak je se rovná porážce. Seberte síly a pokuste se něco změnit.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S podporou Marsu dokážete divy, vaši nepřátelé se mají na co těšit. Milostné záležitosti se začnou trochu komplikovat. Důvod k panice to však není. Stačí nepřilévat oleje do ohně a trpělivě počkat až se partner zklidní.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Hádka s nadřízenými, vás může donutit vrátit se k myšlence změnit místo. Pokud by to opravdu bylo tak dramatické, nemá smysl se dál trápit. Musíte však začít okamžitě jednat. Prázdnými hrozbami necitelného šéfa nerozpláčete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám