Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 12. srpna 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člověk je obyčejně nešťastný proto, že nedává štěstí jinému člověku

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

S převratným nápadem přijdou mladší děti. Nepodceňujte jejich intuici. Po důkladnějším zamyšlení jim budete muset dát zapravdu. Musíte se zapřít a nehádat se s nadřízenými. Na dohled je záležitost, na které si řada lidí vyláme zuby.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nepřejícná osoba vás bude svádět k něčemu nehezkému. Bude přitom nadmíru přesvědčivá a věrohodná. Nebude snadné jejímu našeptávání odolat. Nejhoršímu zabrání vaše stále živá vzpomínka na jistou ošklivou událost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Mars vám dá potřebnou sílu a energii, ale silně oslabí vaši schopnost sebekritického myšlení a pud sebezáchovy. Důsledkem mohou být konflikty s vlivnými lidmi, na které nemáte, nebo je budete brzy potřebovat. Nežeňte se hlavou proti zdi.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nervy nadranc byste mohli mít z tchýnina přání přijet vás na pár dní navštívit. Nudí se a hledá si zábavu. Budete se muset poradit s partnerem. S realizací náročné pracovní představy vám musí pomoci někdo protřelý životem.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Odpoledne poznáte někoho, s kým se dá stejně tak skvěle flirtovat, jako spolupracovat na něčem důležitém. Planety doporučují nejdříve to druhé, později se uvidí. V případě jakýchkoli problémů opět oceníte obětavost přátel.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Od nikoho nečekejte zázraky, všechno si musíte zařídit sami. Nejde o to, že by se někdo chtěl vyhnout splnění svého slibu. Spíš počítejte s tím, že na tak náročný úkol každý nestačí. V případě úspěchu vám právem stoupne sebevědomí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Bude-li vám dnes úzko, nebojte se obracet na starší osoby. Nejenže vám vyjdou nezištně vstříc, ale také vám rozumně poradí. Výjimkou jsou příbuzní, ti by jen rozumovali a moralizovali. Kloudné slovo z nich stejně nevypadne.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Řadu věcí náhle uvidíte v úplně jiném světle díky Jupiteru s Uranem. Otevřou vám oči, abyste mohli kriticky zhodnotit věci, o kterých jste dosud neměli nemenší pochybnosti. Po zralé úvaze uděláte prospěšné, zásadní rozhodnutí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Kombinace náhody a přízně planet vám umožní zúčastnit se jednání nebo odjet na cestu, která představuje významný milník ve vaší kariéře. Kdyby to nadřízení tušili, raději vám dají placené volno nebo vás zamknou v kanceláři.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zaujme vás možnost setkat se a pohovořit s někým, kdo by mohl uspíšit realizaci vašeho velkého plánu. Podíváte-li se dopředu, můžete si významným způsobem vylepšit materiální situaci. Odvážně kývněte na nevšední nabídku.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dvakrát važte, jestli se pustit do něčeho, co vyžaduje mimořádné úsilí, případně finanční vklad. Nespoléhejte na intuici a přízeň přátel. Jupiter varuje před prudkou změnou nynějších příznivých okolností a nečekaně vysokou překážkou.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Okolnosti vás přinutí bránit svoje postoje a názory před lidmi, o kterých jste si naivně mysleli, že vás podpoří. Bude to pro vás trpké zklamání. V konečném součtu to zase tak špatně nedopadne. Atmosféru zklidní aura Venuše. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám