Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 12. dubna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poznat svůj vhodný čas, to je celé tajemství

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Postavení Luny s Marsem vybízí k trpělivosti. Bez té se nikam nedostanete, ničeho nedosáhnete. V práci se nestačíte divit kolegům předhánějícím se v iniciativě. Zřejmě se dostali k informacím, které by měly zajímat i vás.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nespoléhejte na cizí pomoc. Moc se vám jí nedostane. V nekritičtější chvíli zůstanete na všechno sami. Odpoledne byste mohli potkat idol svých snů. Bohužel, na bližší seznámení to nevypadá. To byste museli vymyslet něco velkého. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nečekanou díru v rozpočtu vám udělá výhodná koupě nějaké věci do domácnosti. Otázkou je, jak to vysvětlíte partnerovi. Zdá se, že pár logických argumentů najdete. Nepokoušejte se jezdit zadarmo veřejnou dopravou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neuškodí vám delší procházka. Potřebujete se zklidnit a srovnat si myšlenky. Jste poněkud nervózní a zbytečně zveličujete možná rizika a hrozby. Vsadit všechno na jednu kartu sice nejde, ale alespoň malý krůček do neznáma udělat musíte. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nepleťte se do sporů partnerských dvojic. Vaše snaha je rozsoudit, se obrátí proti vám. Zlost na vás budou mít oba. Na otázku příbuzných týkající se vašich plánů, odpovídejte vyhýbavě. Jinak vás zasypou hloupými radami. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nespěchejte s odkrytím svých skutečných citů k jistému člověku. Tak jako tak, přímému kontaktu se nevyhnete, proč si přidělávat zbytečné potíže. Týká se to zejména pracovních setkání a návštěv na úřadech. Ozve se osoba, na kterou tajně myslíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vypočítavý známý opět usilovně přemýšlí, jak vám vyfouknout nadějnou šanci. Na takt a jemnou hru se slovy zapomeňte. Dozvíte se podrobnosti o cíli vaší příští cesty. Budete trochu zklamaní, měli jste představu něčeho většího.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dostanete se do sporu s někým, komu platíte velké peníze a téměř nic za ně nedostáváte. Nápad, se kterým přijde známý, se sice dá realizovat, ale museli byste mít víc odvahy a drzosti. Ani jednoho, ani druhého se vám zatím nedostává.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nespoléhejte na sliby lidí, kteří pro vás nikdy nic neudělali. Váš optimismus je přehnaný. O novém zaměstnání budou mluvit partner nebo rodiče. Nedejte se mýlit, nepůjde o ně, ale mířit budou na vás. Chtějí naznačit, že jinde si polepšíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jupiter přeje vystoupení na veřejnosti. Zbavíte se ostychu a představíte svému okolí poslední plány. Úvahy o změně práce nebo bydliště proberte nejen s partnerem, ale i s dětmi. Jisté je, že by vám to usnadnilo nový start.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Každý chybný krok bude něco stát. Konstelace Uranu s Neptunem naznačuje, že některé ztráty by byly nenahraditelné. Nepřeceňujte lichotky, které se posypou na vaši adresu. Jisté je, že některé budou hodně falešné.

RYBY ( 21.2 – 20.3.)

Budete sršet energií, což by vás mohlo svádět k sporům s nadřízenými. Možná vám opravdu ustoupí, ale určitě vám to nezapomenou. Jste-li momentálně sami, počítejte se strhujícím setkáním a známostí s půvabnou osobou opačného pohlaví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám