Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 1. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trpělivost je hradbou moudrého

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pořádně se namakáte a výsledek nebude stejně stát za nic. Není proto nutné se vysilovat a padat na ústa. Spíše jen z povzdálí sledujte aktivity kolegů či známých. Slibný románek vám nabídne přejícná Venuše. Idylka ale nepotrvá dlouho.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neztrácejte čas s lidmi, které nemáte rádi. Můžete si být naprosto jistí, že vás dříve či později zase naštvou a nakonec se pohádáte. Platí to jak v případě závistivých známých a hádavých sousedů, tak i zatrpklých příbuzných. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Spoustu času strávíte přemítáním o lákavé nabídce nadřízených. Zeptejte se na názor kolegů. Jejich reakce vám hodně napoví. Šokovat by vás mohlo zjištění, že váš bývalý, slabý spolužák má vlivnou funkci nebo úspěšně podniká.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S přehledem a taktně zvládnete konfliktní situaci v práci nebo večer doma. Všechny vyslechnete a nepůjde-li o nic důležitého, klidně ustoupíte. Pár lidí pořádně vyvedete z rovnováhy. Počítají s vaším odporem a popudlivostí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nebylo by divu, kdybyste na něco zapomněli nebo jistou věc úplně přehlédli. Naštěstí v případě nouze nejvyšší zasáhne Merkur. Bude ale jistější se důležitým a hlavně nejistým rozhodnutím a jednáním pro dnešek vyhnout.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zaslechnete-li podivné chodbové řeči, je nutné tomu okamžitě učinit přítrž. Jakmile se rozletí nějaká fáma, třebaže vycucaná z palce, bude těžké ji vyvracet. Partnerovu žárlivost vzbudí neomalené poznámky někoho z okolí. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Byla by chyba vyhýbat se známému, který pro vás má zajímavý návrh. Když ho dnes odmítnete, zajde zítra za někým jiným a ostrouháte. Sotva najdete sílu vzepřít se partnerovi a dětem, chystajícím se na zteč obchodních domů. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pozornost věnujete v první řadě záležitostem financí a majetku. Vědomi si toho, že bude nutné koupit a zaplatit řadu prozaických věcí, přiškrtíte rodinný rozpočet. Kvůli jiným starostem by vám mohly utéct náznaky nadcházejících změn ve firmě.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neměňte plány. Možná jste při jejich tvorbě měli trochu velké oči a přecenili síly, ale jakmile začnete improvizovat, dojde k ještě větším zmatkům. Luna s Uranem nestojí špatně, mohou vás ochránit před důsledky chybných kroků.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Drobná nedorozumění, ať již v práci nebo doma, způsobí konstelace Saturnu s Marsem. Nic sice tragicky nepokazíte, ale neuškodí najít si chvíli na odpočinek a zamyšlení nad tím, co je pro vás právě nyní nejdůležitější. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V práci by stálo za to vytáhnout z šuplíku jeden starý nápad. Možná ho šéf ocení i finančně. Ani on si nemůžete být jistý svým postavením. Když dokážete zmobilizovat síly a zapnout, předpovídá vám Jupiter slušný úspěch.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Případné napětí ve vztazích se spolupracovníky a partnerem bude krátké a brzy na něj zapomenete.  Navíc pomůže vyčistit ovzduší a obnovit klid a pohodu. Cestou z práce byste se mohli dostat do sporu s jistým neurvalcem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám