Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 1. července 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O čem nelze mluvit, o tom je třeba mlčet

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Odchod nebo výměna některých šéfů otevírá prostor k tomu, abyste se konečně prosadili. Noví lidé na vedoucích místech budou mnohem vstřícnější. Před nevhodným flirtováním varuje Luna. Případný neúspěch vám srazí sebevědomí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Využijte nedávného pozvání k návštěvě osoby, která pro vás může v těchto dnech hodně udělat.

Nebudete na tom nejlépe s financemi. Potrápí vás to zejména při výběru dovolené. Neztrácejte však nervy, ledacos se změní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Šťastnou náhodu přináší pohyb Merkuru. Potkáte několik starých známých, které jste dlouho neviděli. Avšak pozor, abyste s nimi neztratili spoustu času na úkor partnera a rodiny. Pokusí se s vámi sblížit nový ctitel. Nic pro zadané.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Konstelace Jupiteru s Neptunem vytváří podmínky k úspěšné aktivitě na poli obchodu a financí. Směle se můžete pustit do riskantních operací. Před dovolenou vám přijde vhod každá koruna. Problémy s elektřinou řešte s pomocí odborníků.

Konstelace Jupiteru s Neptunem vytváří podmínky k úspěšné aktivitě na poli obchodu a financí. Směle se můžete pustit do riskantních operací. Před dovolenou vám přijde vhod každá koruna. Problémy s elektřinou řešte s pomocí odborníků.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Energicky se pustíte do odkládaných povinností a horečně začnete shánět někoho, kdo má větší zkušenosti, aby vám poradil. Není daleko, pořádně se rozhlédněte a nikoho nepodceňujte. Nechcete-li marodit, neriskujte při sportu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokud je před vámi nějaká cesta, vyjeďte co nejdříve. S ubývajícím časem bude nepotřebně stoupat vaše nervozita. Nadějně se rýsuje výsledek jednání s úřady. Přeje vám prázdninová atmosféra, nikdo se nechce moc hádat.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nebojte se vršit další požadavky a zvyšovat své nároky. Nikdo nechce vypadat jako necita nebo si přidělávat potíže. Dnes vám projde skoro všechno. Ohledy je třeba brát na prázdninové plány starších dětí. Udělejte jim radost.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dostanete příležitost uskutečnit svoji romantickou představu. Aura Venuše znásobí kouzlo vaší osobnosti, takže se vám bude snáze komunikovat s opačným pohlavím. Objeví se rovněž slibná šance na zlepšení postavení v zaměstnání.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Sebekriticky se vrátíte k rozhovoru, ve kterém jste napadli blízkou osobu. Pokorně přiznáte, že vás rozzlobil fakt, že ve spoustě věcí měla pravdu. Pak už nebude nic stát v cestě vašemu usmíření. Spadne vám kámen ze srdce.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Máte šanci získat věc, po které dlouho toužíte. Hodně vám nahraje náhoda. Náročné zkoušce bude vystavena vaše schopnost držet jazyk za zuby. Nenechte se vtáhnout do diskuse, která vám stejně nic dobrého nepřinese.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nepřehánějte to s fyzickou námahou. Šetřete se silami na tu pravou chvíli. V důsledku vyčerpání vám hrozí trvalá únava, v horším případě dokonce zranění. Budete mít pár dobrých nápadů, které byste neměli nechat jen tak ladem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Větší vliv než jindy na vás mají teplotní výkyvy. Lidé kolem to pochopí jen velmi těžko. Budete se muset hodně držet a přemáhat. Při nákupech ve větších centrech důkladně zabezpečte svůj automobil. V cizině to platí dvojnásob.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám