Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 1. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neříkej, že máš křivou šavli, můžeš přece udělat krok vpřed

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Od rána budete v jednom kole, každý bude něco chtít, něco vyžadovat. Budete potřebovat hodně trpělivosti, abyste nikoho neodbyli a neurazili. Zato večer vás čeká odměna v podobě odvážného flirtíku s hodně veselou povahou.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Hloupými poznámkami vás dopálí někdo, kdo nemá žádné právo někoho kritizovat. Mars doporučuje odpovědět tvrdě a rázně. Když mu nedáte lekci hned, bude škodit a provokovat dál. Výhodně nakoupíte někde dál od domova.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Mějte se na pozoru před bezcharakterními lidmi. Uvěřit podvodníkům mohou i starší, zkušené ročníky. Spokojeni odejdete z jednání, kterého jste se dlouho obávali. Bouřlivý konec bude mít vaše setkání s bývalým spolužákem či kolegyní.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V práci se pozorně dívejte kolem sebe, nepodceňujte detaily a drobné neshody kolegů. Planety naznačují velké změny. Poperete se s vlastní žárlivostí. Partnerovo setkání s někým, koho neznáte nebo nemáte rádi, nemusí nic znamenat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Je nejvyšší čas rozhodnout o budoucnosti vašeho vztahu s jistou osobou. Díky Luně se snadno dohodnete na kompromisu nebo klidném rozchodu. Nedovolte, aby se ve vás hromadilo vnitřní napětí. Pokus napálit souseda asi nevyjde.   

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pospěšte si s uzavřením smluv a dohod, dokončete všechna jednání. Nezapomínejte na příbuzné, měli byste se jim ozvat. Přemýšlejte víc o tom, co komu řeknete. Někomu mohou vaše názory a představy připadat únavné.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neutíkejte před větší odpovědností. Zvýšené úsilí se vám bohatě vyplatí. Nesvěřujte se s intimními věcmi lidem, kterým nelze důvěřovat. Radost z utrácení povede k tomu, že uděláte pořádnou díru do rodinného rozpočtu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nedejte se vyvést z míry popudlivým šéfem nebo partnerem. Nemusí být hned tak zle, jak to bude vypadat. Hledáte-li nějakou jistotu, radí planety držet se stranou všeho dění, nesahat do peněženky a vyhýbat se důvěrnostem s opačným pohlavím.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Merkur odstraní překážku z vaší cesty za hmotnými statky. Znervózní vás lhostejnost, s jakou k vašim problémům přistoupí příbuzní. Nebylo by divu, kdybyste zvýšili hlas a udělali pořádné dusno. Upřímně řečeno, nijak si nepomůžete.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Osoba, které jsou vaše názory kostí v krku, se vás pokusí přimět k změně postojů skrytou hrozbou nebo nestydatým nátlakem. Sílu k odporu můžete čerpat z pozitivních vibrací aury Marsu. Udolat vás bude skoro nemožné.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nemusíte se vším, co se dozvíte, běžet za lidmi, kterých se týká. V nejlepší víře se stanete poslem špatných zpráv, čímž si neposloužíte. Nechcete-li stupňovat napětí ve vztazích s rodiči nebo sourozenci, udělejte vstřícný krok.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Díky shodě okolností se stanete předmětem obdivu kolegů, spolužáků a známých. Bude se vám to líbit a budete si přát, aby to trvalo jak nejdéle. Držte se při zemi a dávejte pozor, abyste neudělali nějakou hloupost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám