Hlavní obsah

Horoskopy na středu 9. listopadu 2016

Novinky, sojka

Nevolej v noci o pomoc, ještě vzbudíš sousedy

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Velice snadno se můžete pro něco nebo někoho nadchnout, ale není vůbec jisté, zda z toho budete mít nakonec radost. Navíc ve vás Venuše probudí chuť na malé dobrodružství. V oblasti citů však není místo pro idealismus.    

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neváhejte vystoupit v práci s vlastním názorem. Budete překvapeni pozitivním ohlasem. Známé  šťouraly můžete ignorovat. Po dlouhém váhání konečně odjedete na krátkou cestu. Odtržení od známých míst pozitivně ovlivní vaši psychiku.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Zbytečně byste čekali v práci na lepší příležitost. Otevřeně vystupte s tím, co máte na srdci. Neptun s Jupiterem slibují pozitivní ohlas. Na opačné pohlaví působíte jako magnet. Máte štěstí, pokud se zamilujete, bude vaše láska opětována. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Přílivu energie můžete využít k tomu, že se naučíte něco nového a zvládnete náročné povinnosti. Nenechte se od svých plánů odradit pesimisty a věčnými pochybovači. Hodně spěte, vydatný spánek potřebuje k psychickému i fyzickému růstu. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Starejte se o své zdraví, nepodceňujte kontrolní prohlídky u lékaře. Máte velkou příležitost vyhnout se potížím. Ve firmě proběhnou jisté nevelké, ale užitečné změny. Od vás se bude vyžadovat aktivita, ale nic nemusíte přehánět.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Kolegové v práci vám mohou jen závidět energii, nápady a iniciativu. Těžko se najde někdo, kdo by vám mohl konkurovat. Zejména pokud půjde o jednání na úřadech, budete naprostá jednička. Stabilizuje se váš citový vztah.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nezmenšujte svoje pracovní úspěchy a zkušenosti. Naopak, měli byste na ně být hrdí. Polovina vašich kolegů by se dmula pýchou. S trochou přemáhání splníte starý slib daný příbuzným. Nepočítejte s jejich velkou vděčností.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Starosti vám přidělá splnění povinností, jejichž dokončení částečně záleží na něčí přízni nebo dobré vůli. Finanční přínos vám zajistí šikovný způsob využití jistých předpisů a právních nařízení. Žádné podrazy, žádné kličkování.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nebojte se riskovat, investovat peníze a jednat s úřady. Pomocí silné intuice zvládnete všechny dnešní úkoly na výbornou. Zamilovaným hrozí hádka s partnerem. Nenechte se strhnout k výhrůžkám a hrubým obviněním.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Měli byste si srovnat v hlavě, v kterou denní hodinu se vám pracuje nejlépe, kdy máte nejvíc sil. Snažte se tento čas maximálně využít. Opatrně se změnou účesu, kosmetiky a oblečení. Nemůžete tak docela spoléhat na svůj vkus.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Náhoda vás svede dohromady s vychytralým, nebezpečným člověkem. Šetřete sympatiemi k lidem, které neznáte. Mohli byste utrpět nedozírnou škodu. Zaskočí vás změny u sousedů, které poznáte z jejich temné strany.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Merkur varuje před urputným hájením zastaralých názorů a zvyků. Vystavili byste se nebezpečí, že vás okolí označí za starou konzervu. Vzrušující chvíle vám zajistí společnost vaší lásky. Mile vás překvapí svojí fantazií.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám