Hlavní obsah

Horoskopy na středu 8. února 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zisk je nenasytný

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V klidu snězte snídani, nespěchejte s výběrem oblečení. Potřebujete být v dobré formě. Jsou před vámi náročná jednání, při kterých na vás protivníci nebudou brát žádné ohledy. Neptun radí, nepodceňovat začátečníky a amatéry.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vaši psychiku ovlivňuje pohyb Marsu. Díky tomu vás bude charakterizovat bojová nálada a nezvyklá razance. Hodně vám to pomůže při prosazování nevšedních názorů. Zároveň je skoro jisté, že citlivě odhadnete, kdy je čas na kompromis.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Při plnění pracovních povinností se seznámíte s atraktivní, inteligentní osobou opačného pohlaví. Vzájemné sympatie vám výrazně usnadní spolupráci, faktem je, že na prvním místě pro vás bude splnění povinností.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jen těžko se smíříte s tolerantním přístupem nadřízených k neschopným kolegům. Zatím s tím moc nenaděláte, ale postupem času poroste nespokojenost mnoha dalších spolupracovníků. Se sousedy se nehádejte, nechte je, ať se vypovídají. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Prohlédnete lež blízké osoby. Bude vám z toho pořádně smutno, ale nic moc s tím nenaděláte. Nemusí jít jen o milovanou osobu, ale také o starého kamaráda nebo spolupracovníka. Pozor při práci s ostrými předměty.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Budete-li si s někým vyměňovat informace, dávejte pozor, abyste netahali za kratší konec. Něco málo byste si přeci jen měli nechat pro sebe. Zamlklost vašich dětí má jednoduchou příčinu, nečekané problémy ve škole.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zmatené informace od přátel vám sice mohou být k smíchu, ale nelze zcela vyloučit, že v nich je schováno zrnko pravdy. Nápad pobavit se uprostřed týdne není špatný, ale pozor, abyste zítra nechodili po firmě jako mátohy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nápad, který zatím jen hýčkáte v hlavě, si po svém zveřejnění získá podporu. Možná je čas přestat otálet s jeho zveřejněním. Pomůžete si jak profesionálně, tak soukromě. Sledujte inzerci a reklamu. Levně koupíte něco, na co jste ještě včera neměli.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Trochu pozdě, ale ještě včas dokončíte úkol, na kterém vedení vaši firmy ohromně záleží. Můžete se těšit na ocenění, které vám už dávno patří. Od sportu neočekávejte víc, než zdravý pohyb. Soutěživost může být nebezpečná.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zajímavé, odvážné představy ve vás vyvolá nový soused, či kolegyně. Faktem je, že na sobě nedáte nic znát, ale některým myšlenkám se prostě neubráníte. Pozdní návrat z práce osladíte partnerovi milou pozorností.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Při nákupu drahé elektroniky nezapomeňte prostudovat záruční podmínky. Mohli byste mít tu smůlu, že si domů přinesete vadný výrobek. Předejít nepříjemnostem je docela snadné. Nezapomínejte na pravidelný přísun vitamínů.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budoucnost vaší vážné známosti by mohlo ovlivnit seznámení s rodiči vaší lásky. Saturn upozorňuje na možnost, že si na poprvé nepadnete do oka a chvíli potrvá, než k sobě najdete cestu. K překvapení okolí prokážete nemalé manuální schopnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám