Hlavní obsah

Horoskopy na středu 8. dubna 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veškeré trestání a kárání se má obejít bez urážení

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pokud jste sami a toužíte po změně, můžete se dnes dočkat. Stačí si vyjít do společnosti, nebo přijmout pozvání na nějakou společenskou či kulturní akci. Venuše s Lunou vám posílají naproti někoho milého a nadmíru přitažlivého.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Opatrně se vším, co souvisí s penězi a majetkem. Máte sklon k neodůvodněnému optimismu a zlehčování rizika. Byli byste až příliš snadnou kořistí pro různé chytráky a podvodníky. Vrhnou se na vás jako psi na kost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nedělejte si starosti kvůli tomu, že na vás nebude mít někdo čas nebo náladu. Přiznejte si, že nejen kolegové, přátelé a známí, ale i partner mohou mít svoje starosti. Nechovejte se sobecky, naštvou se a přestanou vás mít rádi.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na spadnutí je chvíle, na kterou se dlouho těšíte. Dostanete příležitost vyrovnat si účty s někým, kdo vám nedávno ublížil. Naprostá selanka vás čeká doma. Partnerovi se podařilo sehnat něco, po čem už dlouho marně vzdycháte.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Budete-li počítat hodně dopředu, můžete si významným způsobem vylepšit materiální situaci. Chce to jen kývnout na nevšední nabídku k spolupráci. Trochu rizika vám neuškodí, jen příjemně pošimrá nervy. Dokažte, že se nebojíte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vzpomíná na vás vaše bývalá láska. Možná už jste na ni zapomněli, ale nelze vyloučit, že se dnes  znovu po letech setkáte. Pečlivě zvažte síly, než se pustíte do něčeho, co vyžaduje mimořádné úsilí, případně finanční injekci.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Známí vám nezvykle naléhavě oznámí, že vás musí vidět a tak se připravte na jejich návštěvu. Nepřijdou sice s prázdnou, ale to, co vám chtějí sdělit, vyžaduje značnou dávku nadhledu a otrlosti. Hlavně jim neslibujte pomoc.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Konstelace Jupiteru s Neptunem přispěje k vytvoření situace vhodné k položení základů nové kariéry. V této souvislosti se zejména mladší, hezké ženy budou muset vyrovnat s ošklivými narážkami. Reagujte zdrženlivě, zůstávejte nad věcí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Několikrát denně si připomínejte moudré přísloví, dvakrát měř a jednou řež. Dostanete se do situace vyžadující rychlou reakci, přičemž se můžete dopustit fatální chyby. Nedejte se popohánět, potřebujete čas na racionální rozhodnutí.  

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pohyb Luny slibuje lásku na první pohled. Důsledkem však bude chorobná žárlivost jisté osoby z vašeho okolí. Nelze vyloučit ani vypuknutí otevřeného nepřátelství. V zaměstnání byste se mohli blýsknout originálním nápadem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Během hovoru s nadřízenými a kolegy jednejte diplomaticky. Nezaujímejte osobní, vyhraněná stanoviska. Směle můžete provést plánovanou finanční operaci, případně změnit banku. Ztráta, ale bohužel ani mimořádný zisk nehrozí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Právem byste si mohli stěžovat, že se k vám štěstí obrací zády. Propásnete důležitou schůzku a konkurence vám před nosem vyfoukne výnosný obchod. Snad vám to vynahradí dopis, možná z ciziny, se zajímavou zprávou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám