Hlavní obsah

Horoskopy na středu 7. října 2015

Novinky, sojka

Peníze nejsou bohové, ale jsou velmi milostivy

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Škoda času na hádky. Konstelace Marsu s Lunou varuje před jejich neradostným koncem. Mezi vítěze asi patřit nebudete. Bude jistější dát najevo, že vám na ničem až tolik nezáleží, a že si poradíte i bez protivných kolegů nebo známých.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nevtipkujte na cizí účet. Objekt vašich žertíků může mít vlivné a mocné kamarády. Ani se nenadějete a dostanete ránu odněkud, odkud to nečekáte. Milostné hrátky s novou láskou byste měli odložit až po splnění povinností.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ošklivé důsledky by mělo nesplnění dnešního úkolu. Vaši nepřátelé na něco podobného netrpělivě čekají. Nedávejte jim do ruky nebezpečnou zbraň. Vytočit vás může okaté špitání a výměna úsměšků mezi partnerem a staršími potomky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nebudete-li opatrní, dozví se do večera o tom, co vám dnes vylétlo z pusy celé široké okolí. Konflikt s žárlivým partnerem nepřeroste únosnou hranici. Všechna obvinění ustojíte. Máte-li před sebou důležitý podpis, není důvod otálet.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nadřízený, který vás nedávno káral, uzná, že přestřelil. Možná se dozvíte, kdo ho na vás poslal. Uran  nabízí příležitost vyjasnit si s příbuznými spor o majetek. Zejména pokud se na sebe mračíte se sourozenci, blýská se na lepší časy.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Neutrácejte za zbytečnosti, hodí se vám každá koruna. Někdo, kdo je vám dlužen, se zase bude jen vymlouvat a nic vám nedá. O vaši pozornost začne usilovat sympatická mladší osoba. Venuše varuje, že by rozhodně nešlo o trvalejší vztah.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ne všichni jsou k vám stejně loajální a otevření. Pokud máte vyšší postavení, nebo se chystáte podepsat důležitou dohodu, měli byste si dávat pozor na léčky a pochybné rady pochlebovačů a lidí, kteří myslí jen na sebe.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pokud vám záleží na klidné domácnosti, budete muset několikrát ustoupit nejen partnerovi a dětem, ale rovněž někomu z příbuzenstva. Po dlouhé době si popovídáte, a překvapivě i porozumíte s nedůvěřivými a podezřívavými sousedy.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Setkání s příbuznými využijete k prohloubení vzájemných vztahů a přimějete je zapomenout na drobné neshody. Není rovněž vyloučeno, že právě dnes bude někdo naléhavě potřebovat vaši radu a pomoc. Budete ztělesněná ochota.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vaše tušení, že něco není v pořádku, se ukáže jako trefné.  Nepřehánějte to s fyzickou prací. Nejste ze železa. Chcete-li dostat zpátky své těžce vydělané peníze, máte dnes jednu z posledních šancí dostihnout proradného dlužníka.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Mohli byste doplatit na nevhodnou shovívavost k neschopnosti někoho z blízkého okolí. Musíte postupovat přísně a důsledně. Sebemenší slabost vám způsobí nepříjemnosti. Víc dbejte o zdraví. Hrozí vám virové onemocnění.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepoučujte zkušenější kolegy. Vděku se nedočkáte. Venuše podtrhne kouzlo vaší osobnosti. Usnadní vám to naplnění vaší představy o milostném dobrodružství. Zadaní to budou mít těžší. Leckdo se uchýlí k malé lži.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám