Hlavní obsah

Horoskopy na středu 6. září 2017

Novinky, sojka

Rukou se nelze schovat ani před sluncem, ani před pravdou

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Úspěch a popularita mají i stinné stránky a je třeba za ně draze platit.  Vaše povýšení, finanční odměna nebo sympatie okolí, vyvolají mezi vámi a jistými lidmi zlou krev. U některých vás to nepřekvapí, do jiných byste to neřekli. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

V zaměstnání na sebe neupozorňujte. Užívejte si toho, že si vás nadřízení nevšímají. Nejste ve formě, abyste úspěšně zvládli to, co jindy. Ve vzduchu visí drobné konflikty s okolím. Přemíra závazků vám ztíží realizaci odvážných nápadů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Příbuzní vám mohou nachystat překvapení, které vás vyvede z míry. Budou-li konat v dobré víře, nemůžete se na ně zlobit. Chystáte-li se pustit do realizace něčeho originálního, využijte příznivé souhry náhod.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V žádném případě nepodezřívejte kolegy, že proti vám něco mají. V kritických chvílích vám přijde vhod pořádná dávka kosmické energie. Skrytý talent se u vás projeví při setkání s přítelem, který má náročné koníčky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Správně vyhodnotíte situaci a zahájíte aktivity slibující slušný zisk. Zatímco ostatní poleví, ostře půjdete do zdánlivě ztracených střetů. Úspěch vám budou mnozí závidět. Nepodléhejte sebeuspokojení, půjde-li všechno dobře.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ztrátou slibné příležitosti hrozí dramatický pohyb Saturnu. Musíte se plně koncentrovat na pracovní i osobní povinnosti. Máte-li ambice a chuť udělat pro sebe a rodinu to nejlepší, musíte zapomenout na vlastní pohodlí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neupřímnost jistého člověka způsobí, že špatně odhadnete jeho úmysly a uděláte nešikovné rozhodnutí. Naštěstí nebude tak zle a zbude vám čas na nápravu. Soupeři a konkurence mohou využít vaší přecitlivělosti na ostřejší výrazy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nespěchejte s realizací náročných předsevzetí. Všichni si chtějí spíše užívat a povinnosti odsouvají na vedlejší kolej.  Navíc nemáte daleko k tomu, abyste jednali ukvapeně. Neustále mějte na očích starší děti. Nikdy nevíte, co je napadne.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Z míry vás bude vyvádět zachmuřený výraz tváří vašich blízkých. Příčinu hledejte v tom, jestli jste jim náhodou některým rozhodnutím nezkřížili plány na dnešní den. Pokud ano, máte dost času na omluvu a odpovídající náhradu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Rodina vás rafinovaně přinutí vydat se na nákupy, které jste dosud úspěšně odkládali. Jak správně předpokládáte, nebude to levná záležitost, ale mohlo by to být i mnohem horší. Jistou hranici partner ani děti nepřekročí. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nezbytnost řešit starý problém vám připomene obrat ve vývoji některých záležitostí a personální změny na vedoucích místech ve firmě nebo na úřadech. Řešení tady je, ale nenajdete ho snadno a hlavně ne rychle.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nedejte se zmást a znervóznit chováním spolupracovníků. Vaše věci půjdou dál kupředu sice dost pomalu, ale spolehlivě.  Potěší vás slibná vyhlídka na lépe placené místo nebo zisk z dobře promyšlené investice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám