Hlavní obsah

Horoskopy na středu 6. května 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo si půjčuje, má starosti

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zapomeňte na rychlou kariéru. Jeden z vašich kolegů si umanul, že nedovolí, abyste ho přeskočili. Nejdříve musíte přijít na to, o koho jde. Při finančních operacích dávejte pozor na předpisy. I malá chybička se vám vymstí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Postavení planet vyvolává problémy s nedůtklivými a puntičkářskými byrokraty. Připravte se proto na neustálé potíže při jednání s úředníky. S malou nebo významnější funkcí, budou všichni stejně protivní a tvrdohlavě neústupní.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Ještě jednou se hned po ránu podívejte na své dnešní plány. Máte nebezpečně zvýšené sebevědomí. Klidně se neuváženě pustíte i do zcela neperspektivních záležitostí. Kolegyně, která s vámi včera flirtovala, bude najednou chladná jako led.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Partner přijde s nápadem na ozdravení rodinného rozpočtu. Jeho základ bude docela prostý, šetřit a ještě jednou šetřit. Nebylo by se co divit, kdybyste byli i s dětmi silně proti. Važte, jestli je vhodné jít po práci s kolegy na skleničku.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Potěšíte přítele nebo kolegu, kterému poskytne stoprocentní alibi. Prvnímu zachráníte místo, druhému klid v rodině. Intuice vám napoví, jak si usnadnit práci a vyhnout se nudným povinnostem. Méně vynalézavé spolupracovníky to naštve.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Určitý neklid zaznamenáte v partnerských vztazích. Chce to nijak si nevyskakovat a víc respektovat přáni partnera. Poklidnou atmosféru v zaměstnání by mohl pokazit ostrý spor o odpovědnost za jisté neúmyslné pochybení.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nechtějte nemožné na příbuzných. Existuje hranice, kterou nepřekročí. Jak to tak vypadá, budete si muset pomoci sami. Schůzka, kterou podceňujete, znamená šanci zvýšit si životní standard. Ještě jednou zvažte, jestli máte riskovat.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve firmě převládne pohodová atmosféra a tolerantní šéf přimhouří oko, když z práce odejdete o něco dříve. Zvláště, jestli máte malé děti a přes den se představíte v roli neúnavného dříče. Nikde se nezdržujte, ať domů dorazíte včas.

STŘELEC  ( 23.11. – 21.12.)

Neříkejte šéfovi nic, co nechce slyšet. Jen tak můžete dosáhnout narovnání vašich vztahů a polepšit si ve firmě. Dá se očekávat rozpačitá reakce kolegů. Luna přichází s otázkou, jestli náhodou nepřehlížíte někoho, kdo vás upřímně obdivuje.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedělejte ukvapené závěry z náhodně vyslechnutého rozhovoru starších dětí, sousedů nebo kolegů. Naprosto zbytečně byste čeřili vodu a přitom vám to vůbec nic nepřinese. Moudřejší bude čekat, až jak se věci vyvinou.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nabídku na vedlejší, i když malý příjem neodmítejte předem. Určitě se vám hodí na některé drobné výdaje. Nedejte se vyvést z rovnováhy podružnými starostmi, mnohdy cizích lidí. Občas trochu egoismu neuškodí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Úspěšně vyřídíte veškerou korespondenci a otázky technického charakteru. Planety radí jít z práce rovnou domů. Čeká vás tam spousta vysvětlování a přemlouvání rodiny, aby se držela reality a nechtěla nemožné. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám