Hlavní obsah

Horoskopy na středu 6. července 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čím jasněji oheň hoří, tím rychleji uhasíná

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Kvůli nesplněnému slibu nebo nedodrženému termínu se pohádáte se sousedy a známými. Zdá se jim, že si vymýšlíte a v podstatě je ignorujete. Neměli byste jejich hněv podcenit. Mohou vám značně znepříjemnit život.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jste-li volní, vyvede vás z rovnováhy setkání s mladší osobou opačného pohlaví. Její upřímný projev  sympatií vyburcuje vaši představivost. Luna s Venuší důrazně doporučují zachovat chladnou hlavu a jasnou mysl.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nevyhnete se rozhovoru, který má větší význam, než byste mohli předpokládat. Budete mít problémy s věcmi, které hned nenajdete na svém místě. Nebylo by divu, kdybyste někomu z rodiny udělali pořádné kázání.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Silný dojem na vás udělá zábavná osoba opačného pohlaví. Právem lze předpokládat, že se pokusíte ji oslnit. Máte-li však stálého partnera, bude lepší na něco takového raději zapomenout. Vyhýbejte se místům, kde teče alkohol proudem.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Obrátí se na vás známý, který potřebuje něco zařídit. Bylo by rozumné ponechat si čas na rozmyšlenou. Úplně upřímný k vám nebude. Se zprávou o nadcházející významné rodinné události přijde někdo z nejbližších.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Buďte důslední a neústupní, hrozí vám, že sejdete ze správné cesty. Svůj podíl by na tom mohla mít osoba, která sleduje sobecké, hmotné cíle. Pečivě si vybírejte, s kým strávíte dnešní den. Není každý hoden vaší společnosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vaši pozornost si vyžádají rodinné události. Možné je i to, že o tom, co se vlastně děje, se dozvíte již dopoledne. Než začnete něco organizovat a o něčem rozhodovat, počítejte v duchu do sta. Mohli byste se někoho dotknout. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

S trochou štěstí obměkčíte příbuzné a získáte od nich to, co právě potřebujete. Chcete-li si domluvit milostnou schůzku, těžko budete mít lepší příležitost než dnes. Nový problém se objeví v souvislosti s nepřejícnými sousedy.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neradujte se předčasně z pochvaly partnerových příbuzných. Zřejmě něco potřebují a tak hrají na vaši ješitnost a citlivou strunku. Naslouchejte přátelům, nejste v nejlepší formě a snadno uděláte hloupost. Příště poradíte jim.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Překvapí vás telefon od člověka, o kterém jste dlouho neslyšeli. Až se dozvíte, co vám chce, orosí se vám čelo. Je před vámi perspektiva delší cesty. I kdyby se vám nikam nechtělo, nemůžete zkazit radost svým blízkým. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zvýšené opatrnosti je zapotřebí při flirtování a záletech. Snadno se dáte oklamat hezkou tváří a lepou postavou. S větší obezřetností však není nutné touhu si užít nějak potlačovat. Poznáte sympatické lidi, zapomenete na všední starosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nejen mezi cizími lidmi, ale i ve společnosti přátel vás chvílemi přepadne pocit, že jste v jiném světě. Jen výjimečně naleznete u někoho upřímné pochopení. Někteří staří známí, jako by vás viděli poprvé v životě. Nezbývá než se s tím vyrovnat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám