Hlavní obsah

Horoskopy na středu 4. ledna 2017

Novinky, sojka

Snem ženy je mít malou nohu a žít na velké

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dařit se vám bude na úřadech. S novými argumenty uděláte silný dojem i na otrlého byrokrata. Vaše záležitosti se nyní pohrnou kupředu. Hledáte-li nové místo, usměje se na vás štěstí v podobě opravdu atraktivní nabídky.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ve firmě dojde k významné změně. Pokuste se být u toho, můžete si vybojovat významnější pozici. Těžké chvíle čekají zamilované. Kolem jejich idolu začne brousit nebezpečný rival či rivalka. Nesmíte z nich spustit oči.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Opatrně s nápadem nečekaně navštívit příbuzné. Konstelace Uranu s Marsem naznačuje, že byste je mohli překvapit v poněkud dvouznačné situaci. Pobavíte se na neplánované kulturní akci. Jenom musíte vydržet do konce.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zaujme vás známý, který si našel nového koníčka. Popovídáte si s ním a zkusíte ho napodobit. Překvapivě v sobě objevíte nový talent. Není však tak docela jisté, že se to bude líbit i vašemu partnerovi. Chce to svatou trpělivost.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Chcete-li se dostat kupředu, nesmíte s nikým dlouho planě diskutovat. Buď vám uvěří, nebo budete jen ztrácet cenný čas. Starší děti se s vámi překvapivě přijdou poradit o zamýšleném riskantním kroku. Mluvte jasně, ale uvážlivě.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Návštěva obchodu se nesmí v žádném případě změnit v bezhlavé utrácení. Navíc se vám budou líbit většinou hodně drahé věci. Hlavně se nevymlouvejte, že to či ono potřebujete, nebo to chcete dát jako dárek milované osobě.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jen o vous se vyhnete sporu s nadřízenými. Okamžitě vám dojde, že stavět se na zadní je to poslední, co byste měli udělat. Milostnou schůzku vám může pokazit náhodné setkání s bývalým kolegou či spolužákem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Těžké dilema vám nabídne situace, kdy se jen těžko rozhodnete pro jednu či druhou variantu. Hodně vám napoví postavení Luny s Merkurem. Když už do něčeho půjdete, pak musíte jít opravdu do plných. Prostě skočit do hluboké vody.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Sebenudnější jednání vás neopravňuje k tomu, abyste odešli před tím, než skončí. Na samém konci se dočkáte pořádného překvapení. Díky dobré psychické kondici vás hned tak něco nezaskočí, takže budete zcela panovat nad situací.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nebylo by od věci přiznat pravdu vašim kritikům. Jednak jim vezmete vítr z plachet a za druhé vám to umožní promyslet kroky, kterými napravíte svoje případné omyly. Opatrně s navazováním známostí v restauracích a vinárnách.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nastane situace, kterou bez porady s rodiči či prarodiči nevyřešíte. Odložte nevhodnou, nesmyslnou hrdost a pro jednou se řiďte jejich radou. Objektivně vzato, zkušeností mají na rozdávání. Navíc vás mají upřímně rádi.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nekupujte zajíce v pytli. Věřit nemůžete ani starým známým. I oni se mohou stát obětí omylu nebo podvodníka. Jistou toleranci je třeba projevit ve vztahu se staršími potomky. Spoléhají na to, že jim vždycky rádi pomůžete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám