Hlavní obsah

Horoskopy na středu 4. března 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbytečná věc – zbytečná starost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Netrapte se, když vás nebudou nadřízení nebo partner dostatečně respektovat. Nemůže být stále podle vašeho. Navíc v jisté situaci budete jen rádi, a sami se dobrovolně stáhnete do vzdáleného, tichého koutku.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Celý den vás budou pronásledovat určitá pohodlnost a nerozhodnost. Nějak zvláště energicky s nimi bojovat nebudete. Zřejmě vám to projde, ale spoléhat na to nelze. Ošklivý kousek vám může provést nevyzpytatelný Saturn.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vyhněte se nepromyšlenému rozhodnutí. Necháte-li šéfa nebo partnera chvíli čekat, svět se kvůli tomu nezboří. Nikdo by vás také neměl donutit k tomu, abyste se vším souhlasili a všemu nadšeně tleskali. Nevzdávejte se vlastních názorů.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Neironizujte úsilí někoho, kdo směřuje k stejnému cíli, ale jinou cestou. Mnohé nasvědčuje tomu, že špatně odhadnete možnosti a podceníte jeho nápady. Pozor na pozdní příchody do firmy. Najde se někdo, kdo to nahlásí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Máte-li pocit, že si zasloužíte vyšší plat, nesmíte s tím na nadřízené uhodit rovnou. Merkur doporučuje jít na to opatrně od lesa. Nejdříve jim musíte rafinovaně lichotit. Flirtovat s vámi bude někdo ve vlaku, autobusu nebo metru.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Hrozí vám, že při prvním chybném kroku změníte jinak dobrý plán. Neházejte flintu do žita předem, budete-li důslední a vytrvalí, úspěch vám neunikne. Držte si velký odstup od lidí, známých svým pesimismem a malomyslností.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Má na vás zálusk podstatně starší osoba. Možná už vám došlo, že si na vás dělá laskominy a snažíte se jí vyhnout, ale donekonečna to nepůjde. Kritický moment by mohl nastat kolem poledne. Pokuste se jednat taktně.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ochrannou ruku nad vámi drží Jupiter s Uranem, takže si klidně můžete dát nohy na stůl a celý den lelkovat. Nutno ovšem dodat, že vám může utéct slibná příležitost dostat se k zajímavé a skvěle honorované práci.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Opatrně s pokusy usmiřovat rozzlobené kolegy a rozhádané partnery. Žádného vděku se nedočkáte. Nepotrvá to ani pár minut a spojí se proti vám. Zavolejte příbuzným, rádi by vás navštívili a o něčem vážném se poradili.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedovolte, aby vám kdokoli přidával nebo přidělával práci. Nemáte sil na rozdávání. Může vás to docela klidně položit. Lhostejno, jestli půjde o fyzickou nebo dušení námahu, existuje hranice, za kterou se nedostanete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dnes je důležité soustředit se na to, co začnete a také všechno včas a dobře dokončit. Bylo by velkou chybou pouštět se do něčeho nového, jen tak, bez důkladné přípravy. Vašim kritikům a nepřátelům by se to samozřejmě hodilo.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nedávejte z ruky cenné věci a zejména potom důležité listiny. Nejde ani tak o to, že vám je někdo ukradne, jakože je ztratíte nebo někde zapomenete. Hezký večer, plný vzrušujících překvapení, vám uchystá nová známost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám