Hlavní obsah

Horoskopy na středu 30. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdo musí vyzkoušet, kudy cesta nevede

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vyhýbejte se diskuzím a debatám, ve kterých o nic nepůjde. Zbytečně byste ztráceli energii a mrhali vzácným časem. Luna varuje, že vaše slova někteří lidé pochopí jako osobní útok a stanou se vašimi zatvrzelými nepřáteli.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nebojte se riskovat při obchodních jednáních, druhá strana nakonec ustoupí. Nedejte se ovlivnit tím, jak kdo vypadá a co říká. Jste trochu mimo a na některé věci a lidi se nedokážete dívat s tolik potřebným nadhledem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Důležitá bude výměna názorů s partnerem, který se s chabými výmluvami nespokojí. Podezřelé nápady vypočítavých kolegů neutralizujete tím, že šéfa požádáte o náročnější úkoly. Taková taktika vezme všem dech.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rychle dokončete rozdělanou práci. Blíží se bouřlivé události, pro vás spíše příjemné, ale stejně vám nedají vydechnout. Pokud jde o finance, bude nutné si utáhnout opasek. Flirtování kolegy neberte vážně. Bude se předvádět.

Rychle dokončete rozdělanou práci. Blíží se bouřlivé události, pro vás spíše příjemné, ale stejně vám nedají vydechnout. Pokud jde o finance, bude nutné si utáhnout opasek. Flirtování kolegy neberte vážně. Bude se předvádět.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Máte-li pocit, že jste se ani o píď nepřiblížili k svému idolu, změňte styl oblékání a způsob jednání. Dejte přednost pestrým barvám a chovejte se bezstarostně. S pomocí postavení Venuše s Lunou prolomíte i nejtvrdší ledy.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nepodceňujte zvýšenou frekvenci negativních signálů ve vašem okolí. Jednejte jen tak, jak vám umožní situace. Cokoli navíc může mít negativní následky. Možný vývoj vám naznačí chování zbrklých kolegů a známých.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Příznivá shoda okolností vám usnadní podpis dohody, díky které stabilizujete svoji finanční situaci. Nesmíte však chtít všechno hned. Bouřlivá může být debata s partnerem a dětmi o jejich představě rekonstrukce bydlení.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Na důležitou cestu či jednání, soukromé nebo služební se musíte důkladně připravit. Druhá strana se vás pokusí zaskočit. Neberte zpátky dané slovo a trvejte na svých názorech. Vaše pověst závisí na tom, nakolik budete důslední.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Postavení Merkuru s Neptunem nabízí šanci zajistit si ve firmě dobrou výchozí pozici pro jednání o lepší práci a vyšší mzdu. Dávejte pozor, abyste se nedotkli nadřízených. S ničím nespěchejte, zásadní rozhodnutí pečlivě promyslete.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Blýsknete se iniciativou a nezávislostí. Jste ve formě, snadno se vyrovnáte s důsledky nepovedených kroků. Dlouhý rozhovor budete mít se svojí láskou. Má toho na srdci tolik, že vám z toho půjde hlava kolem. Chce to trpělivost.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Reálné obrysy nabírá váš brzký přechod na vedoucí nebo dobře placenou funkci. Projevíte se jako odvážní novátoři. Překvapí vás proměna k horšímu někoho, koho jste roky znali jako laskavého, přejícného člověka.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Partner půjde do sebe a vzdá se dřívějších náročných přání. Na nervy vám půjdou spíše nevlídní kolegové, pedantičtí nadřízení a nevrlí úředníci. Některé jejich nápady vás právem rozzlobí, ale nemá smysl dělat si zle.     

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám