Hlavní obsah

Horoskopy na středu 30. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komu není nic dobré, není dobrý sám

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nebylo by chytré přiznávat, že něčemu nerozumíte. Vaši rivalové se na něco takového třesou. Na chvíli se zamyslete a bude dobře. Starosti budete mít s přítelem, který má problémy a bude naléhat, abyste ho zachránili.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Schyluje se k situaci, kdy vám nezbude nic jiného, než si vypomoci malou lží. Radost z toho mít nebudete, ale když nepřekročíte jistou hranici, projde vám to. Obloukem se vyhněte bývalé známosti. Neřekne vám nic hezkého.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nevyhýbejte se úkolům, o kterých se mylně domníváte, že jsou nad vaše síly. Ničím jiným než aktivitou a dobrými nápady šéfa neoslníte. Pozor na to, co řeknete partnerovi. Brzy pozná, že si vymýšlíte a pořádně vám vyčiní.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pohyb Saturnu způsobí, že byste mohli podlehnout falešné iluzi, že šéf chce slyšet jen čistou pravdu. Nemylte se, chce slyšet jen chvalozpěvy a lichotky. Hodně co vysvětlovat budete mít známým, kteří pochybují o vašich schopnostech.  

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Máte poslední šanci splnit daný slib. Jistá osoba vás podezřívá, že jste na ní zapomněli, nebo že vám na ní nezáleží. Budete přístupní novým myšlenkám. Díky Uranu rychle pochopíte něco, co kolegům a přátelům dojde až později.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Důležité věci neprojednávejte dopoledne. Není k tomu dobrá atmosféra. Mnohem lépe se vám povede v odpoledních a večerních hodinách. Bylo by zbytečné lekat se drobných, nečekaných změn. Dráha Merkuru naznačuje, že vám prospějí. 

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nečekaný směr naberou události ve firmě. Nebojte se zapojit do diskuse, zvláště když je jasné, že to mají někteří nadřízení spočítané. Aura Jupiteru urychlí vaši kariéru. Vaši noví známí se předvedou jako velcí grandi.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nemračte se na nositele špatných zpráv. Užijete si své, ale přesto se pokuste zachovat klid. Konstelace Luny s Neptunem je zárukou pomíjivosti vašich starostí. Po celý den se pohybujte v bezpečné vzdálenost od plynu a elektřiny.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Máte před sebou únavnou, k ničemu nevedoucí diskusi s kolegy nebo příbuznými. Z jejich ignorance vám půjde hlava kolem. Najít společný jazyk se jeví jako nějaké hodně bláznivé sci-fi. Negativní roli sehrávají vibrace Saturnu. 

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nespoléhejte na zkušenosti tam, kde je žádoucí nekonvenční přístup. Doma i v práci určitě uvítáte seznámení s atraktivní osůbkou opačného pohlaví. Důsledkem bude převratná změna programu na příští dny.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vážnou chybou by bylo nechat bez povšimnutí úsilí přítele, který se snaží dohodit vám lepší práci. Vy přijdete o šanci a on se naštve. Těžká domluva bude s umíněnými příbuznými. Něco si usmyslí a nebude s nimi kloudná řeč.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neptun vám dodá chuť do práce a Mars vás zbaví strachu. Bude se vám dařit při kolektivní práci, snadno si získáte důvěru lidí, které zatím znáte jen povrchně. Horší je, že se vám budou nabízet i pověstní lenoši a smolaři.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám