Hlavní obsah

Horoskopy na středu 29. dubna 2015

Novinky, sojka

Cokoli překročí míru, visí na tenkém vlásku

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Před každým krokem si promyslete ten následující. Podaří se vám zabrnkat na citlivou strunku nepřátelsky naladěného nadřízeného. Jeho chování vůči vám se jako kouzlem změní, můžete si ledacos dovolit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neinvestujte peníze ani elán do podniků a lidí, které pořádně neznáte. Hrozí vám zklamání. Držte se osvědčených známých a přátel, i když se jim dá mnohé vytknout, přeci jen vás nepodrazí. Více času věnujte partnerovi a dětem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Čeká vás vyřizování záležitostí, které nesnesou odklad. Vašimi účinnými zbraněmi jsou vtip a úsměv. Hnát do krajnosti spor v práci nemá smysl. Pohyb Neptunu napovídá, že je třeba dát věcem volný průběh. Všechno se vyjasní.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepřehánějte to s důvěrou k novým známým, zvláště půjde-li o hmotné záležitosti. Přitahovat vás začne něco, co vás dříve dráždilo. V pozadí je konstelace Luny s Neptunem. Někteří přátelé budou vaší proměnou šokováni.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Máte-li namířeno do obchodů, utratíte mnohem víc, než byste chtěli. Chybí vám potřebná sebereflexe a odpovědnost. Možná si to ještě rozmyslíte. Mnohem levněji vás vyjde posezení s přáteli u kávičky nebo sklenky vína.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pracovním zápalem neoplýváte, do všeho se necháte honit. Navíc hrozí, že budete jen pasivně přihlížet tomu, jak vás někdo pomlouvá nebo vám jinak škodí. Vaší jedinou záchranou je dobrý přítel nebo známý, který se vás zastane.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Venuše varuje před hádkou s protivným příbuzným, který přijde s něčím, co vás nemůže nechat v klidu. Otevřenou otázkou je, jestli to stejně tak uvidí i partner. Najdete odborníka, který může odstranit vaše zdravotní potíže.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Problémy budete mít v případě pokusu o změnu nějakých termínů. Zvažte, je-li to nezbytně nutné. Dojde vám, že po dobrém to s jistými lidmi prostě nepůjde. Neváhejte bouchnout do stolu a prásknout dveřmi. Musí být vidět, že to myslíte vážně.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Podaří se vám uskutečnit něco, o co se snažíte již delší dobu. Dobře se budete cítit ve větším kolektivu. Dokonce i v tom případě, že patříte spíše k samotářům. Jste-li sami, svítá vám naděje na upřímný citový vztah.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Svedete těžký vnitřní boj. Nebezpečně totiž ožívá vaše snaha dominovat a poroučet. Jen tak vám to neprojde ani doma, ani v zaměstnání. Přestanete-li se ovládat, nevyhnete se ostrým střetům, ze kterých nevzejde nic dobrého.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planety vás k večeru nasměrují do míst, kde potkáte někoho, v jehož společnosti rychle zapomenete na všechny stávající starosti. Vůbec nemusí jít jen o osobu opačného pohlaví. Spíše narazíte na starého přítele nebo bývalého spolužáka.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Klidně zrušte zbytečnou schůzku a méně důležité povinnosti odložte na vhodnější dobu. Většina problémů se dá odstranit domluvou s odpovědnými lidmi. Vaší silnou zbraní je vnitřní kouzlo. Nenuťte se do něčeho, do čeho se vám nechce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám