Hlavní obsah

Horoskopy na středu 29. července 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některé ryby se chytí, jiné roztrhají síť

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Potěší vás zpráva, že se našla věc, kterou zoufale postrádáte. Smutek z pohledu do peněženky zmírní naděje na rychlé peníze z výhodného obchodu. Do ničeho se nenuťte. Budete-li se muset přemáhat, naděláte spoustu chyb.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Luna vám nabízí setkání, které by mohlo hodně změnit k lepšímu. Musíte však jednat rychle a rázně. Budete-li k sobě upřímní, přiznáte si, že jistá osoba o vaše rady nestojí. Neriskujte konflikt a nechte ji, ať si dělá, co chce.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vaše předsevzetí, že do jisté záležitosti půjdete naplno, nesmí přerůst v mánii a puntičkářství. Pohyb Saturnu s sebou nese hrozbu zbytečných sporů a nedorozumění. Nejde jen o práci, ale ve velké míře také o vaše partnerské vztahy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Připravte se na problémy v domácnosti. Nejde ani tak o děti a partnera, jako o potíže s odpadem, vodou či rozbitým zámkem. Berte to jako příležitost dokázat rodině, jak rychle a šikovně si dokážete s karamboly poradit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nemějte velké oči, šance na náhlé zbohatnutí je minimální. Spokojte se s tím, čeho dosáhnete a netlačte na pilu. Vystříhejte se rozebírání problémů, kterým příliš nerozumíte. Místo obdivu se dočkáte jen pořádného trapasu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V nejasných a složitých situacích bude rozumnější rovnou přiznat, že něčemu nerozumíte. Další kroky budou rázem mnohem jednodušší. Vaši vynalézavost a aktivitu ocení nadřízení. Do konce pracovní doby můžete ještě znatelně zabodovat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S malým dárkem jako pozorností za prokázanou službu přijde známá, kolega nebo příbuzná. Jak se zdá, zrovna podle vašeho gusta nebude, ale nedáte na sobě nic znát. Dětem se nebude líbit váš názor na jejich kamarády. Raději nic neříkejte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Mnohá nedorozumění vyjasní posezení s kolegy či přáteli. V nezvykle otevřeném rozhovoru se dotknete všech dráždivých témat, aniž by někdo zvyšoval hlas a bouchal do stolu. V servisech neplaťte za nic, co jste si neobjednali.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nesmíte zapomínat na lidi, kteří vám nedávno pomohli. Je mezi nimi někdo, kdo by vás rád blíže poznal, nebo s vámi úzce spolupracoval. Merkur naznačuje, že váš vztah by byl pro obě strany velkým přínosem. Nemusí jít o žádnou velkou lásku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Soustřeďte se na rodinu, potřebuje to. Některé spory mohou být důsledkem vašeho nedostatečného zájmu. Vystupňuje se vaše snaha sehnat zajímavější místo. K vlastní škodě byste mohli vzít první, jen zdánlivě lepší nabídku.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nesplní se jedno vaše přání, ale neztrácejte naději. Možná jen planety zkouší vaši trpělivost. Nové, lepší perspektivy jsou otázkou dní. Jupiter radí spolehnout se na člověka, kterému z poněkud podivných příčin nevěříte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Kolega, který se ze zásady v ničem neangažuje, náhle přijde se zajímavým návrhem. Na jeho realizaci není moc času, je třeba jednat rychle a důsledně. Zejména na dovolené v cizině se po setmění netoulejte v odlehlých, tmavých zákoutích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám