Hlavní obsah

Horoskopy na středu 28. října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není nic nesnesitelnějšího než hlupák, který má štěstí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Roste počet příležitostí, díky kterým se můžete sblížit s půvabnou osobou opačného pohlaví. Musíte se však už dnes rozhodnout, jestli je to ta pravá. Vaši intuici posílí pozitivní pohyb Luny. Snad vám nebude chybět sebedůvěra.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ve společnosti partnera doporučují planety méně mluvit a více naslouchat. Zazní něco, co by nemělo uniknout vaší pozornosti. Musíte být neustále naladěni na stejnou vlnu. Jinak váš protějšek nabude dojmu, že mu nerozumíte. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Trapná situace by mohla vzniknout během návštěvy známých nebo ve větší společnosti. Riziko nechtěných zážitků lze významně snížit tím, že budete držet jazyk za zuby. Nepřeceňte svoji kondici na cyklistických a turistických túrách. 

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Můžete jít na odkládanou návštěvu. Jste v pohodě a nic vás nerozhází. Nakolik budete vlídní nebo protivní, záleží na hostiteli. Menší mráčky se přeženou nad vaší domácností. Někdo z blízkých přijde s nápadem, který se vám nebude líbit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Budete-li trávit čas u příbuzných nebo na výletě, připravte se na pozdní návrat domů. Hostitelé a známí vás budou zdržovat a vám bude líto odjet dříve. Jeďte opatrně a rozhodně se nesnažte nahnat pár minut šílenou jízdou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nedejte se vyprovokovat k hysterickému výstupu. Partner, děti nebo kamarád provedou něco, co se vám vůbec, ale vůbec nebude líbit. Nejlepší bude počítat do sta a teprve potom reagovat. Jen tak neřeknete víc, než musíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Někdo na vás bude loudit slib, který jde těžko splnit. Chcete-li se vyhnout nepříjemnostem, musíte být neústupní. Návštěva příbuzných přispěje k zlepšení vztahů. Výbušným tématům se s obratnou pomocí rodiny vyhnete.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Váš rival v lásce to nehodlá jen tak vzdát. Má v rezervě další nápad, jak vám odloudit novou lásku. Nesmíte ani na chvilku polevit v dvoření a vymýšlení dalších lákavých programů. Choďte víc mezi lidi, můžete se předvést.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zařídíte si to tak, abyste byli s rodinou co nejdéle v přírodě. Potřebujete to jako sůl. Musíte víc dbát o své zdraví. Pasivní odpočinek vám mnoho nedá. U opačného pohlaví budete slavit úspěchy díky vybranému chování a humoru.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nakonec přeci jen dojde k rozhovoru, který neustále odkládáte. Nemáte se čeho bát, půjde to hladce. S výsledkem budete spokojeni. Podaří se vám navázat zpřetrhané vztahy a udobřit si známé, kteří se na vás z různých důvodů hněvají.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planety slibují, že neděle využijete k znásobení své oblíbenosti u přátel i příbuzných. Nezapomeňte na pozvání z minulých dní. Možná jde o akci, na které bude dobrá zábava. Jenom se nesnažte stát se za každou cenu středem pozornosti.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vaše láska do vás očekává velké věci. V jistém směru jsou její představy přehnané, ale málo platné, i tak se musíte snažit seč vám síly stačí. Vaše plány na dnešní den mohou nepříjemně ovlivnit hloupost nebo nervozita jisté osoby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám