Hlavní obsah

Horoskopy na středu 27. září 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I ty budeš pacholek, když s pacholkem uzavřeš spolek

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V zaměstnání dojde k změnám, kterým nebude snadné se přizpůsobit. Ožijí vaše úvahy o změně místa. Merkur nabádá k zdrženlivosti, mohli byste se ukvapit. Někteří kolegové na tom budou ještě hůř než vy.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Prohloubí se vaše vztahy s kolegy a stane se z vás docela slušná parta. Jednou z hlavních příčin bude obava z toho, co přinesou další dny a týdny. Přehlížíte vady svého idolu a příliš velkoryse mu odpouštíte, abyste za čas nelitovali.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Velkým úspěchem bude, když skončíte s jedním svým zlozvykem. Budete však k tomu potřebovat pomoc a podporu nejen partnera, ale celé rodiny. Prokážete-li dostatečně pevnou vůli, můžete se opřít o auru Jupiteru.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pohyb Venuše s Merkurem dává naději na zlepšení vašeho postavení v práci. Zbavíte se konkurence kolegů a získáte na svoji stranu vlivného šéfa. Na novou překážku narazíte při jednání s úřady, na soudech a v bance.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nemusíte se hned hroutit, když se vám něco nepovede. Ještě máte pár dobrých přátel, kteří za vás v kritických momentech ochotně zaskočí. Hrozí vám výdaje, přesahující vaše finanční možnosti.

Platební kartu nechte doma.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nadřízení budou mít šílené nápady, bude obtížné zachovat si chladnou mysl. Doma všechno zařídí a obstará váš obětavý protějšek. Určitě nesmíte zanedbávat společenské kontakty. Vaši pomoc potřebuje někdo, kdo nechce nic zadarmo.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Planetární konstelace vás bude chvílemi strhávat k emocionálním výbuchům. Nestálost a nedostatek soustředění vám výrazně ztíží plnění povinností. Bylo by nanejvýš rozumné se důležitým úkolům na čas vyhnout. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dejte na intuici a vyhněte se každému, kdo vám není sympatický. Budete-li dostatečně prozíraví, ušetříte si mnohé zklamání. Neberte na lehkou váhu, co se povídá na chodbách vaší firmy. Na spadnutí jsou jisté změny.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neodmítejte práci, do které se vám nechce. Nadřízení mají sloní paměť a až se budou rozdělovat odměny, rádi vám to s chutí připomenou. Vyhýbejte se přeplněným vlakům a autobusům, dbejte na pravidelný přísun vitamínů.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pod vlivem nejrůznějších okolností se oddálí splnění jednoho vašeho přání. Ponesete to poměrně statečně, ale při pohledu na známé a kolegy, kterým se daří, vám bude trochu smutno. Nesmíte podlehnout poraženecké náladě.

VODNÁŘ ( 21.1.- 20.2.)

Přestože se vám zdá, že místo v druhé řadě je bezpečnější, nastala doba vysunout se dopředu. 

Netvařte se lhostejně ve společnosti lidí, na kterých vám záleží. Luna slibuje, že vaše vstřícné gesto padne na úrodnou půdu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jen málokdo projeví ochotu naslouchat a už vůbec nikdo se nebudete řídit vašimi radami. Pokud se nenecháte otrávit a půjdete dál svojí cestou, úspěch vás nemine. Kritickou poznámkou na adresu příbuzných vyvoláte hněv partnera.          

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám