Hlavní obsah

Horoskopy na středu 24. února 2016

Novinky, sojka

Ranní déšť a večerní smlouva – obé nestálé

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jen neradi se smíříte s nutností odjet na pár dní z domova. Lhostejno, jestli kvůli práci nebo rodině, raději byste zůstali tam, kde právě budete. Nemá však cenu nějak vehementně protestovat. Všechno je již dávno předurčeno.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Bude-li vám někdo dávat najevo sympatie, nemusíte být hned mimořádně podezřívaví. Na druhou stranu neuškodí si připomenout, že neběhají po světě samí andělé. Pozor na přechodech a při jízdě autem v zatáčkách.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Do všeho, co budete dělat, se doslova položíte. Váš elán budou obdivovat i mladší kolegové či známí. Jediné, co vás může brzdit, je přehnaný respekt k uznávaným autoritám a nadřízeným. Snad se ho zbavíte s pomocí aury Venuše.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Každý rád slyší malou pochvalu. Měli byste se touto pravdou řídit i doma. Partner i děti by si uznání, vyjádřené vhodnou formou, jistě zasloužili. Peníze potřebuje každý, ale to neznamená, že se kvůli jejich momentálnímu nedostatku musíte hroutit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Obrátí se na vás filuta, který by chtěl zneužít vašeho dobrého rozpoložení. Náladu vám spraví obrat v záležitosti, která již dlouho nevypadá dobře. Vaše obavy z nejhoršího se nakonec nenaplní. Nové tváře poznáte na společenské akci.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Budete mít nejen dost práce, ale začne se na vás stále více lidí obracet se žádostí o radu a pomoc.

Odmítnout dlouholetého kolegu či známého bude těžké, ale v případě lidí, které znáte jen velice letmo, si asi nebudete dělat násilí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Hektický pracovní začátek dne vám pocuchá nervy. Potřebujete si proto večer pořádně odpočinout. Ve společnosti přátel budete jako ryba ve vodě. Pozitivní energií vás nabije i návštěva zajímavé sportovní nebo kulturní události.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pocítíte nejen úbytek sil, ale pořádně vás dopálí i někteří spolupracovníci vyhýbající se odpovědnosti a svalující vinu za různé resty jeden na druhého. Nebylo by divu, kdybyste chodili jako mátoha a po návratu domů se svalili do křesla nebo rovnou do lůžka.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Před partnerem nic neskrývejte, nehrajte si na hrdinu. Ještě by si mohl myslet bůhví co. Nepřehánějte to s dietou, potřebujete pravidelnou stravu. Nelichotivé vyjádření o jisté osobě, které uslyšíte někde na chodbě ve firmě, si nechte pro sebe.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ovlivněni Merkurem se budete intenzivně zajímat o všechny novinky ze svého oboru a zlepší se také váš vztah k novým technologiím. Flirt vám nabídne krátký pobyt v novém prostředí. Zalíbíte se někomu, kdo je sám a touží po změně.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaším dnešním cenným spojencem je šťastná trefa. Existuje však nebezpečí, že jistá nepříznivá shoda okolností negativně ovlivní vaše plány. Dojde vám, že některé záležitosti nemůžete hnát kupředu za každou cenu.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ožehavé problémy se nedají vyřídit prostřednictvím mobilu ani e-mailu. Budete-li mít něco důležitého, řešte to osobně, hovorem mezi čtyřma očima. Dojde k oživení vašich společenských vztahů. Mohou se ozvat známí, které jste dlouho neviděli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám