Hlavní obsah

Horoskopy na středu 22. ledna 2014

Novinky, sojka

Žena,když chce, poradí i ďáblovi

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Opatrně s rozdáváním podpisů. Dostane se vám na stůl hned několik dokumentů naráz a mohli byste udělat nepříjemnou chybu. Nelze vyloučit ani to, že se nějaký chytrák nepokusí vydrancovat vám konto nebo peněženku.  

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

K vašim uším se dostanou podivné řeči o možných změnách v okolí. Ve firmě nebo ve vašem bydlišti se začnou dít věci, o kterých byste měli něco vědět. Nestyďte se zeptat, mohli byste se divit, až už bude pozdě.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Každodenní povinnosti vám náhle půjdou silně nervy. Nebylo by divu, kdybyste se pokusili nějak se jich zbavit a přenést je na někoho jiného. Všude však narazíte na chlad a odmítnutí. Hustou atmosféru to vyvolá zejména v rodině.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Konečně dostanete šanci říci šéfovi, co si o něm opravdu myslíte. Udělá chybu, která nadlouho zastaví jeho další postup. Nelze vyloučit zhoršení příbuzenských vztahů. Po příčině budete pátrat hodně dlouho. Nikdo vám nic moc neřekne. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jistá osoba se pokusí provést vám zlomyslnost. Buďte opatrní a každičký krok si promyslete. Hrozí, že v určité chvíli přestanete vážit slova a vybuchnete. Cestou z práce nebo ze školy se dáte do řeči s člověkem, který vás už dlouho zajímá.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Povinnost na první pohled jednoduchá, se ukáže jako vážná překážka. Šetřete proto iniciativou a nehrňte se do nových úkolů. Mars důrazně varuje před přehnanou ambiciózností. Naběhnete si a budete vypadat trapně.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Poznáte člověka, který umí vydělat peníze. Nebezpečí spočívá v tom, že od něho pochytíte i některé jeho špatné vlastnosti. Zvažujte, jestli vám to za takové riziko stojí. Pár sympatických lidí se od vás může odvrátit.   

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Někdo se bude podezřele zajímat o firmu, ve které pracujete. Zvažte, co mu můžete a chcete říct. Může jít o připravenou past. Potřebujete najít ztracenou psychickou rovnováhu. Je čas, alespoň nakrátko, změnit prostředí a přátele.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zvýšenou nervozitu vyvolají obavy z toho, co na vaše plány řekne partner. Merkur ujišťuje, že se obáváte zbytečně. V práci dostanete úkol, jehož rychlé a přesné splnění vám zajistí autoritu a respekt. Zahájíte novou kariéru.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Do večera se vysvětlí všechno, co vás trápí. Pozor na unáhlená rozhodnutí vedoucí ke katastrofě.  Vyvarujte se silných slov a přehnaných gest. Zaujme vás jistá osoba, ale nesmíte si ji příliš idealizovat. Pár dní počkejte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pobaví vás známý, který vám tajemně sdělí něco, co už dávno ví celé širé okolí. Nechcete-li ho zklamat, musíte ho vyslechnout s kamennou tváří. V případě, že by se ozvaly zdravotní potíže, neodkládejte návštěvu lékaře.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Začne pátrat po člověku, který by vám mohl pomoci s realizací vašich představ. Jupiter doporučuje začít bývalými spolužáky. Dostatečně vlivné postavení však bude mít asi jen jeden. Neutápějte se v snění o ideální lásce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám