Hlavní obsah

Horoskopy na středu 21. září 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidská paměť je jako bludiště, mnoho věcí se tam ztratí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Hned po probuzení dostanete pár dobrých nápadů, jak vydělat nějaké peníze. Na škodnou ve vaší blízkosti upozorňuje dráha Marsu. Zachovejte kamennou tvář a počkejte, jak věci vyvinou, jak se kdo předvede. Hlavně nepanikařit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete-li chtít být sami, nedělejte si násilí a odejděte, třeba jen na chvíli, stranou kolegů, přátel i partnera. Venuše s Merkurem vás budou inspirovat k originálním myšlenkám. Naléhavé volání příbuzných berte s rezervou, nejste na povel.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nekritizujte partnera ani kolegy. Vyvoláte hádku, která všem pokazí den. Překvapení na vás čeká dál od domova. Nebuďte líní a neseďte na jednom místě. Budete se nudit a myslet na hlouposti. Potřebujete být v pohybu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Uděláte něco prospěšného pro zdraví a krásu. Půjdete si zacvičit nebo se proběhnout a rozhodně odmítnete kaloricky bohatý oběd či večeři. Nedivte se partnerovým zkoumavým pohledům, bude mu to podezřelé. Nenechte ho tápat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V práci se prosadíte s nápadem, o kterém ještě včera nikdo nechtěl slyšet. Hlaste se k jeho autorství. Jste-li zadaní, je čas zvážit, jestli by vám nabízející se románek negativně nezasáhl do života. Vidíte všechno příliš růžově.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nebylo by divu, kdybyste zaspali do práce. Začíná se vás zmocňovat únava, potřebujete načas vypnout. Zbrklý krok blízké osoby vyvolá rozruch v celém okolí. Musíte to dát do pořádku, hlavně zklidnit lidi, dotčené jejím chováním.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Od ruky vám půjde hlavně práce vyžadující nápady a zkušenosti. Nebylo by od věci nadřízeným naznačit, že očekáváte malou odměnu. Pozor na důležité listiny. Jste roztržití a založíte je někam, kde byste je nikdy nehledali.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vyvrcholí snaha příbuzných dotlačit vás k podpoře jejich záležitosti. Překvapí vás děti, které s tím budou nadšeně souhlasit. Jako v sedmém nebi se budete cítit ve společnosti opačného pohlaví. Využijete toho i při pracovních schůzkách.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Úsměv sem, úklon tam a řadu věcí máte z hlavy. K vašemu nemalému překvapení vás opustí někdo, kdo se vás měl zastat. Později mu to spočítáte. Věřte intuici, nemáte na vybranou. Váš protějšek rozhodne a tak se musíte přizpůsobit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Klást šéfovi odpor je plýtváním silami. Vaše chvíle přijde, až se to, co po vás chce, nepovede. Vyvarujte se pesimistických úvah. Kdyby vás zaslechli nadřízení, mohou se vyplnit. Určitě se ozvěte novému objevu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vyplatí se vám zaběhnout na úřady a instituce, kde máte resty. Panuje příznivá atmosféra, s pomocí postavení Jupiteru s Uranem ledacos vyřídíte. Ozvou se příbuzní nebo známí, se kterými jste se dohodli na společné akci.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Budete-li hodně jezdit vozem, nehrajte si na řidiče profesionála. V práci musíte být včas. Čeká vás rozhovor, díky kterému můžete získat lepší, odpovědnější místo. Nelamte si hlavu s tím, že něco pořádně neumíte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám