Hlavní obsah

Horoskopy na středu 21. října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Idioti jsou jako láska, dokud budou na světě dva lidé, nevyhynou

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Stále častěji se budete vracet k uplynulému víkendu a myslet spíše na zábavu než na práci. Jako by vás planety vyslyšely, objeví se před vámi dočasně opuštěná atraktivní osoba opačného pohlaví. Nezaváháte ani na chvíli.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ve vztazích s kolegy byste měli být vstřícnější a tolerantnější. Neuškodí, když v drobných věcech ustoupíte. Vytvoříte si předpoklady pro jejich souhlas s něčím důležitějším. Zaskočí vás hovornost dříve nemluvného souseda.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nepřenechávejte prostor rivalům a konkurenci. Uvěřte svým schopnostem a talentu. Podpoří vás aura Jupiteru. Spíše než na budoucnost se soustřeďte na to, co je tady dnes. Osud vašich plánů je nejistý.

Nynější omyly a nedodělky se vám vymstí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Příležitost ocenit kvality partnera a vašeho vztahu budete mít ve chvíli, kdy budete odkázáni na jeho pomoc. Neprovokujte lidi, o kterých víte, že mohou mstít. Konstelace Uranu s Marsem vybízí spíše k výhodným drobným ústupkům.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Tlačit věci kupředu na silu představuje nepřiměřené riziko. Cenný podnět dostanete od dospívajících dětí. Správnost jejich logického uvažování vás příjemně překvapí. Pokud byste nemohli něco najít, bude to u partnera nebo kolegy na stole.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nepočítejte s tím, že se soupeři zaleknou hrozeb a argumentů. Málo platné, bude nutné přitvrdit. Není však vůbec jisté, jestli se k tomu odhodláte. Jste příliš smířliví a ochotní souhlasit v podstatě s jakýmkoli kompromisem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Uškodit si můžete upovídaností. Stačí, když vám uteče jediné nevhodné slovíčko. Nepovyšujte se nad známé a příbuzné, kterým se v současnosti nevede. Kdo ví, jak na tom budete za pár neděl vy. Abyste je ještě nemuseli žádat o pomoc.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Staré resty odstraníte důslednou systematičností. Bylo by smutné pokazit si slibný den plněním nudných, nedůležitých povinností. Když se nad tím důkladně zamyslíte, dojdete k závěru, že stejně některé přestaly být aktuální. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hodí se vám podpora osoby, které jste nedávno podali pomocnou ruku. Tak jednoduché to ale nebude. Buď je mimo nebo má plno svých povinností. Zaskočí vás poznámka dobrého známého. Jeho slova je třeba si ověřit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Budete se potýkat s tendencí k zbrklým, nepředloženým krokům. Uspokojí a zklidní vás rozhovor s lékařem, právníkem či vyšším úředníkem. Není třeba panikařit. Vaše záležitosti se vyvíjejí správným směrem. Nezbývá než čekat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozor na nápadnou podezřívavost vůči kolegům. Jakýkoli náznak obvinění, že přebírají vaše nápady, by vedl k dlouhodobé roztržce. K tomu, abyste zastihli někoho, koho nutně potřebujete, je nutná trpělivost a velká dávka štěstí. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zdánlivě snadný úkol vám začne dělat potíže. Příčinou mohou být nekompletní materiály a nejasné zadání. Nebojte se na to upozornit. Budete-li mlčet, drze a nespravedlivě vás někdo obviní z neschopnosti a lenosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám