Hlavní obsah

Horoskopy na středu 20. září 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozmařilost má za následek ještě větší škodu než přírodní katastrofa

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nepohodnete se s upovídanými kolegy, budete muset bránit svoji pověst. K normálním starostem přibude jedna s cizími lidmi. Přijde to nečekaně a na zbytek dne vás to vyvede z rovnováhy. Brzy se všechno vrátí do normálu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete-li se bedlivě všímat potomků, intuitivně uhodnete jejich skryté přání. Fakt, že mají něco na srdci, sice tušíte již delší dobu, ale pravdy se dopátráte až nyní. Máte ojedinělou příležitost dokázat, že jim rozumíte.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Problémy budou mít zadaní, pokoušející se o flirtování a laškování se spolupracovníky, to by bylo velmi neuvážené. Donutit vás k jasnému vyjádření ohledně situace v okolí vašeho bydliště, se vás pokusí přimět sousedé.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pohyb planetárních těles vypadá cekem slibně. Dá se předpokládat, že většina vašich představ se splní. Platí to jak v zaměstnání, tak doma. Čekají vás sice náročné povinnosti, ale všechno se dá dobře předem naplánovat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dopálí vás arogantní úředník v instituci, kam přijdete v celkem dobré náladě s nadějí, že se vaše věci pohnou kupředu. Musíte se rychle uklidnit a hlavně nezvyšujte hlas a nebouchejte za sebou dveřmi. Nic není ztraceno.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Špatnou atmosféru v rodině by mohl způsobit neradostný stav rodinných financí. Je nutné dát hlavy dohromady a hlavně nepropadat panice. Pouhým šetřením krizi nepřekonáte. Jako na zavolanou přijde nabídka na vedlejší zaměstnání.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Potěší vás pozitivní ohlas šéfa i schopných kolegů, kteří uvítají vaši poslední iniciativu, Otevírá se tím před vámi možnost realizace vlastních představ. Počítejte s tím, že objeví zlomyslní kritici v podobě nepřejícných spolupracovníků.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Opatrně za volantem, vaši pozornost rozptylují vibrace Saturnu. Zkuste se nevšímat agresivních a nešikovných řidičů. Jenom byste se sami dostali do maléru, o který určitě nestojíte. Zaskočí vás zájem bývalé lásky nebo partnera.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Optimistickým a přesvědčivým jednáním dokážete přesvědčit kritiky, kteří byli nesmlouvaví k vašim posledním návrhům a představám. Dokončit plánovanou práci tak bude rázem mnohem jednodušší. I když nějaké problémy asi budou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Bouřlivé debatě se staršími potomky se vyhnete pouze za předpokladu, že projednávání sporných otázek odložíte na příští dny. Vzato kolem a kolem to zase tolik nespěchá. Potěší vám nález zdánlivě ztracené věci.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Důležité věci si raději vyřizujte z očí do očí, telefon nebo SMS zprávy nejsou dostatečně osobní.

O nějakou službu vás požádají sousedé nebo známí. Kdyby to jen trochu šlo, vyjdete jim asi vstříc. Vyplatí se vám to.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vyplatí se vám vložit peníze do podniku vedeného či vymyšleného vašimi starými přáteli Nemusíte hned riskovat větší částku, pro začátek bude nejlepší spokojit se s málem. Nezadaní prožijí malé, nevinné dobrodružství. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám