Hlavní obsah

Horoskopy na středu 19. října 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústa se mohou otevřít nadšením, ale také zívnutím

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nevybavujte se s kolegy a známými, kteří každého pomluví. Proč si kazit náladu a neustále se hádat. Z pohybu Merkuru lze vyčíst, že jde o přechodné problémy. Užívejte si radostí života, neodpírejte si drobné příjemnosti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Zvědavost spolupracovníků vybičujete delším pobytem v šéfově kanceláři. Budou kolem vás kroužit jako supi. Dávejte pozor, abyste nezavdali příčinu k chodbovým fámám. Vyhněte se půjčkám, váš vztah k penězům je poněkud lehkomyslný.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Projeví se u vás nedostatek sebejistoty, snadno podlehnete cizímu nátlaku. Věnujte se práci, kterou zvládnete sami, bez cizí asistence a přítomnosti. Ranní příhoda vás přinutí k vzpomínkám na starou lásku. Hlavně nevytáčejte její telefonní číslo.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pustíte se do plnění starého slibu nebo odkládaného úkolu. Po překonání první překážky půjde všechno jako po másle. Uran naznačuje, že to bude opravdu na poslední chvíli. Nesnažte se být chytřejší než váš právník nebo lékař.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Mlčte a pozorně poslouchejte, co se povídá kolem. Zachytíte informaci důležitou pro naplnění jedné vaší představy. Nemračte se na neznámé lidi, ani se nenadějete a vaše cesty se zkříží při vyřizování důležité záležitosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nepříjemnými důsledky hrozí projevy závisti. Buďte spokojeni s tím, co máte, případně s tím, co dostanete. Sebelépe skrývaný projev nespokojenosti si jistá osoba vyloží jako projev nevděku. Platí to zejména o starších příbuzných.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Ve firmě se rozhoří válka o vedoucí místo nebo služební cestu do ciziny. Netlačte se do popředí, klidně si počkejte na svoji chvíli. Přijde v okamžiku, kdy se všichni navzájem znectí. Pád a následný úraz vám hrozí při kolektivních hrách.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dosažení jednoho vašeho cíle vyžaduje jistou oběť. Není proto jisté, jste-li na to připraveni. Je lepší trapně mlčet, než plácnout hloupost před lidmi, na kterých vám záleží. Dostanete zprávu, která vás příliš nepotěší.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Na svoji chvíli musíte trpělivě čekat, aniž byste vzbuzovali větší pozornost. Šéf a kolegové budou mimořádně aktivní a k ničemu vás nepustí. Objevíte někoho, kdo vás zcela uchvátí. Luna však radí připravit se na možné zklamání.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Opatrně s projevy emocí, zejména agresivními. Vznikne nebezpečná kombinace, která se stane příčinou mnoha konfliktů. Přílivu energie využijete jak v práci, tak při zábavě. Budou vás lákat náročné úkoly a neznámá místa, neleknete se rizika.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S některými názory dnes nepochodíte. Zklamání vás čeká jak doma, tak v zaměstnání. Nepřehánějte to a na nikoho netlačte. Kritikům prozatím ustupte. Vaše vítězství bude později mnohem sladší. Naštve vás nerozhodný přítel.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nápad doběhnout vás v okamžiku, kdy si budete myslet, že máte všechny trumfy v ruce, bude pro některé typy lidí zvláště přitažlivý. Nevšední důvod vás může donutit odložit cestu, na kterou jste se ještě včera těšili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám