Hlavní obsah

Horoskopy na středu 19. dubna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bohatství je jako hlušina, dobročinnost má cenu zlata

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Klidný den vám zajistí důsledné ignorování rozzlobeného šéfa. Nechte ho vypovídat, ale svůj názor si nechte pro sebe. Počkejte, až bude mít lepší náladu. Dnes s ním nebude žádná řeč. V žádném případě si nestěžujte kolegům.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Cestu k srdcím lidí v okolí vám umožní naplnění starého přání. Zlepší se vám nálada, zvýší sebevědomí a ke všem budete mnohem vstřícnější. Nepříjemné chvíle prožijete v nákupním centru nebo na stanici metra či autobusu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Překvapivě se sblížíte s někým, s kým jste si dosud nijak nerozuměli. Prospěje vám to oběma. Pozorně se dívejte kolem sebe. Někde stojí nenápadně člověk, kterému to bude krajně nepříjemné. Pokusí se vás vyprovokovat.

RAK (  22.6. – 22.7.)

Před koncem pracovní doby si domluvíte schůzku s někým, kdo pro vás začal být v posledních dnech neobyčejně přitažlivý. Šanci na sblížení máte, ale musíte se víc snažit a nešetřit originálními nápady. Máte několik rivalů.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zkomplikuje se záležitost, na které usilovně pracujete. Nyní je důležité neztratit optimismus a nepolevit v nasazeném tempu. Konkurence tajně doufá, že se položíte. Počítejte s tím, že plnění rodinných povinností bude hodně náročné na váš čas.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Odložit pár příjemných představ vás přinutí náhlé pracovní povinnosti. Nedá se nic dělat, ale na lákavé sny je nutné zapomenout. Opatrně s flirtováním s podstatně mladší osobou. Ani se nenadějete a omotá si vás kolem prstu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Chystaný obchod vás v konečné fázi bude stát mnohem víc, než jste předpokládali. Určitě se vám vyplatí na všechno zapomenout a zkusit štěstí s něčím jiným. Nejhorší co by se vám mohlo stát, je ztráta sebevědomí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Důsledkem konstelace Neptunu s Jupiterem by mohl být chladný až odmítavý přístup k podnětům kolegů a měnící se realitě. Není asi třeba zdůrazňovat, že si tím nijak neposloužíte. Nedávejte šanci soupeřům a konkurenci

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nadále zůstane v nedohlednu řešení jisté vlekoucí se záležitosti. Nelze pochybovat, že vás to naštve a celý den budete na každého v okolí pěkně nepříjemní. Útěchu najdete večer v náruči své lásky. Jenom jí nesmíte plakat na ramenou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Při jednání s novými obchodními partnery vyjdou najevo věci, které vás příliš nepotěší. Vážně začnete uvažovat o tom, jestli by nebylo lepší couvnout, dokud je čas. Nezapomínejte do svého denního režimu zařadit sport a zdravý pohyb.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Do všeho aby vás dnes nutili, a těžko říci, jestli vám bude vůbec na něčem záležet. Nové nečekané výdaje vás přinutí uvažovat o získání nějaké půjčky. Najít takovou, která by vám vyhotovovala, nebude snadné. Na rozhazování nemáte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Věřte intuici. Na obzoru se rýsuje náhlá kontrola, údajně kvůli tomu, že porušujete nějaké předpisy. S velkou pravděpodobností půjde o pikle vašich nepřátel nebo konkurence. Je to smutné, ale nikomu raději nevěřte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám