Hlavní obsah

Horoskopy na středu 17. února 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není příběh bez shody náhod

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pohled vašeho protějšku na jistou záležitost či osobu je důležitý, ale může se mýlit. Buďte trpěliví a pokuste se ho přesvědčit výhradně argumenty. Na návštěvě to nesmíte přehánět s lichotkami hostitelům, partner bude žárlit.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Potěší vás uznalost osoby, která přizná, že jste měli v nedávném sporu pravdu. Výrazně to uspíší prohloubení vašich vztahů. Zklamání vám připraví kamarádi nebo vaše láska odvoláním domluvené schůzky. Opatrně s příkrými soudy.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nespoléhejte na svoji přesvědčivost a výmluvnost. I ve zdánlivě nedůležité diskusi vám nečekaně dojdou slova. Budete vděční za jakýkoli kompromis. Zbytečně se nerozčilujte. Potrápí vás potíže způsobené kolísajícím tlakem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepřehánějte to během dne s alkoholem, večer potřebujete být v dobré formě. Čeká vás překvapení a byl by hřích ho propást. Bez ohledu na vaše závazky vás začne svádět člověk, kterému by to, že jste zadaní, vůbec nevadilo.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Z údivu nevyjdete ve společnosti, kde se stočí hovor na lidi, o kterých jste si mysleli, že je znáte. Nedáte na sobě nic znát, nepřisadíte si, ale bude to pro vás velké ponaučení. Neriskujte zdraví při sportování s mladými hazardéry.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nedejte si vzít elán a nadšení pro věci, na kterých vám záleží. Do vašich záležitostí začne mluvit někdo, komu chybí odvaha a fantazie. Dotyčná osoba může mít ty nejlepší úmysly, ale v danou chvíli jí nesmíte dopřát sluchu.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Připravte se na to, že v práci budete od samého rána v jednom kole, žádné lenošení. Odměnou vám bude realizace nadějného projektu, finanční zisk a zlepšení materiální situace. Projevem nedůvěry urazíte někoho, kdo si to nezaslouží.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Odkládáte-li nějaké povinnosti, nemusíte mít výčitky ani obavy. Všechno poběží hladce, není třeba se mimořádně angažovat. Na nervy vám zabrnká splašený příbuzný. Kdybyste měli uvěřit všemu, co vám napovídá, tak dnes neusnete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V jisté záležitosti šlápnete vedle, ale můžete zůstat klidní, všechno za vás dá opět dohromady příznivá konstelace Venuše s Jupiterem. Existuje šance, že si nikdo ničeho nevšimne a ještě vám nabídne významnou funkci nebo skvělé místo.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Smiřte se s tím, že na tom nebudete fyzicky nejlépe a namáhavou práci odložte. Nemá smysl pouštět se do něčeho, co nedoděláte nebo pokazíte. Raději využijte toho, že váš mozek pracuje mnohem rychleji než obvykle.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Z rovnováhy vás vyvede setkání s někým, kdo toho moc neumí, ale rád radí ostatním. S takovým člověkem po dobrém nepořídíte. Opatrní buďte při navazování kontaktů s cizími lidmi. Není každý takový, jakým se jeví první pohled.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Změnit plány vás může donutit událost v příbuzenstvu. Nebylo by hezké ani slušné nějak lamentovat. Hlídejte si peněženku a pro jistotu noste důležité doklady na dně tašky. Na ulici a v obchodech narazíte na všelijaké lidi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám