Hlavní obsah

Horoskopy na středu 17. ledna 2018

Novinky, sojka

Schůze je vítězství zadků nad mozkem

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Zaznamenáte několik pozitivních výsledků při střetnutí s konkurencí a protivníky. Mnozí z nich poznají beznadějnost dalších útoků a raději zvolí cestu usmíření. Večer nebude mít daleko k bouřlivému výbuchu žárlivosti.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nadřízení se vzdají snahy vám něco diktovat a nařizovat. Musíte si však začít dávat dvojnásobný pozor. Budou bedlivě sledovat každičký váš krok a čekat na vaši sebemenší chybu. Připravte se na poruchu v bytě.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Známých vám vyčte, že malujete čerty na zeď, ale ještě do dnešního večera vám bude muset dát zapravdu. Někdo z vašich blízkých se rozhodne vydat na dalekou cestu. Možná vás to zarmoutí a způsobí bolest.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Dostanete pozvání, které se nedá dost dobře odmítnout. Půjde o vlivnou a ve vašem okolí známou osobnost, jejíž sympatie jsou pro vás velice důležité. Není třeba za tím hned hledat postranní a jiné nečisté úmysl.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Partner nebo jiná blízká osoba trpí pocitem, že už vám na ní nezáleží. To, jak rychle a zdali vůbec, jí to dokážete vyvrátit, záleží jen na vás. Rozhodně se nemůžete jen z vlastní lenosti neustále vymlouvat na nedostatek času.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Najde se dost lidí důvěřujících vašim znalostem a zkušenostem. Kroťte svoji výmluvnost, jinak byste se začali zdát nevěrohodní. Se získáním potřebných finančních prostředků si nedělejte starosti.  Během krátké doby najdete potřebného sponzora.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Spíše intuitivně než logickou úvahou dojdete k závěru, že obchod, který se zdál výhodný, nestojí ve skutečnosti za nic. Ošklivě se pohádáte s jedním známým. Pod vlivem Luny změníte staré rozhodnutí a zavoláte bývalé lásce.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nadějné žně jsou před živnostníky a podnikateli. Před delší cestou si ověřte, platí-li všechno, na čem jste se dohodli se svými obchodními partnery a klienty. Planetární konstelace nabádá k opatrnosti, nemůžete každému bezhlavě věřit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V práci se nezdržujte déle, než je nutné. Partner a děti na vás budou netrpělivě čekat. O minulém víkendu se namlsali a doufají, že vás teď uvidí častěji. Neuspěchejte koupi drahých věcí, ušetřené peníze budete ještě potřebovat.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dnešní den vypadá dost nadějně.  Bude to však vyžadovat přizpůsobení se okolnímu rytmu a ochotu ustoupit. Své pocity a případné pochybnosti si schovejte na jindy. Dostanete se mezi úspěšné lidi, kteří vás strhnou nakažlivým příkladem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Náladovost nadřízených si od vás vyžádá větší sebekontrolu a správnou volbu slov. Úplně ideální by bylo zmizet někam, kde je celý den nepotkáte. S milou pozorností se objeví váš ctitel. Měli byste jeho snahu ocenit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Někdo vám poskytne pár cenných rad. Oceníte to zejména při jednání u soudu a notáře. Šetřit byste měli s fyzickými silami. Hrozí vám, že se naivně přeceníte a způsobíte si zranění nebo se zbytečně totálně vyčerpáte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám