Hlavní obsah

Horoskopy na středu 16. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čím je člověk chudší, tím víc ďáblů potká

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pozor na neodpovídající účty a faktury. Někdo se opravdu může splést, ale jiný se může pokusit vyzkoušet vaši bdělost. Příznivé postavení planet vás zásobuje pozitivní energií. Rychle se nadchnete pro skoro ztracenou věc.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Budete-li se víc snažit, uděláte na šéfa dojem. Nějaké plus by se vám u nadřízených hodilo. Cestou z práce se nezdržujte, posezení s kolegy či přáteli odložte na jindy. Ve vzduchu visí hádka s partnerem kvůli smyšlenému obvinění.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dostanete výbornou radu a skvělý tip, ale negativní vibrace Marsu způsobí, že je necháte bez povšimnutí. Možná se budete až příliš věnovat půvabné osůbce, která vám nedá chvíli pokoj. Jste-li sami, stojíte před vážným krokem.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Přijít zkrátka byste mohli při dělení výnosu z investice nebo finanční transakce. Musíte mít oči na stopkách a sledovat každý pohled i gesto společníků, případně nadřízených. Dávejte si pozor na nohy, zejména kolena a kotníky.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nebude snadná domluva s kolegy. Spolehnout se můžete jen na sebe. Vyhněte se sporům a zbytečným třenicím, nic vám nepřinesou. Byla by ale chyba spokojit se s malými cíly. Právě nyní vám Neptun nabízí šanci realizovat něco velkého.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dostanete nápad, který může od základů změnit vaše plány na nejbližší dny. Inspirováni pohybem Saturnu přijdete s představou, která slabším povahám vyrazí dech. Vaše profesionální záležitosti poběží pravidelným rytmem.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Lamentování šéfa neberte hned doslova. Bude nervóznější než jindy, ale kvůli tomu se nepostavíte na hlavu. Věnujte se rodině a s ní spojeným záležitostem. Planety radí udělat všem pomyšlení. Poseďte a proberte všechno, co vás trápí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dnešek je ideální k důležitému setkání. Zavoláte známému, který vás zval na schůzku, a otevřeně si pohovořte o problému, který vás oba zajímá. Lehkomyslně přejdete dobrou radu staršího příbuzného. Nepodceňujte lidi s šedinami.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Psychicky se připravte se na to, že si dnes budete připadat jako pod mikroskopem. Někoho bude zájem okolí těšit, jiný z toho bude pořádně vedle. V zásadě vám však nemůže nic ublížit. Nejlépe zůstanete-li sami sebou.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Konstelace Merkuru s Lunou varuje před zklamáním, způsobeným přílišnou důvěrou v někoho, kdo si to nezaslouží. Může jít jak o slabošského kolegu, tak proradného přítele či milenku. Berte to jako lekci, která přišla včas.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Šéf bude protivnější než jindy, ale naštěstí se najde práce, která vás alespoň na pár hodin vyvede z firmy či kanceláře někam ven. Je zde rovněž naděje na příjemný, i když krátký zážitek s osobou opačného pohlaví.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

V důsledku slabší koncentrace byste mohli pokazit něco, na čem již dlouho pracujete. Nepodceňujte symptomy únavy. Zastavte se, přestaňte se hnát kupředu. K vytouženému cíli spolehlivě dojdete spíše pomalým, rozvážným tempem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám