Hlavní obsah

Horoskopy na středu 16. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lepší nudný přítel než příliš zábavná přítelkyně

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ve vývoji jisté záležitosti dojde na vaše slova, ale po ramenou vás nikdo uznale nepoklepe. Pár lidem bude vaše předvídavost vadit. S nezištnou pomocí přátel a kolegů překonáte odpor bránicí vám v realizaci odvážných představ

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Záviděníhodný elán projevíte při plnění náročných úkolů. Předem si rozvrhnete síly a uvážlivě zvážíte, jaké kroky mají vůbec smysl. Na rozdíl od kolegů nepromarníte ani minutu. I kdyby výsledky neodpovídaly vašim představám.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pusťte z hlavy změnu zaměstnání a kariéru. Na podobné fantazírování je příliš brzy. Příští dny přinesou událost, která vám napoví, jakým se vydat směrem. Jistou zárukou správného rozhodnutí je  rada zkušeného přítele.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Příliš jste si zvykli, že všechno musíte vyřizovat sami.  Přehlížíte spolupracovníky a ty to začíná dopalovat. Ztrácíte sympatie a důvěru. Nyní máte šanci k nápravě. Vhodnou příležitostí bude firemní akce nebo posezení s kolegy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Odhodlaně se dnes pustíte do nápravy partnerských a rodinných vztahů. Díky vám se do nich zase vrátí srdečná atmosféra. Finanční starosti budete řešit věcně, bez zbytečného naříkání. Zdobit vás budou vytrvalost a rozhodnost.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Planetární konstelace planet je jistou zárukou, že není čeho se bát. V práci si ohlídejte plnění úkolů a dodržení termínů. S některými lidmi byste později nevydrželi. Očekávaná zpráva vás sice potěší, ale stoprocentní to nebude.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Předsevzetí vyřídit si otevřené účty s konkurencí a rivaly, je třeba ještě jednou promyslet. Saturn varuje před zarputilostí, která by vás svedla na nesprávnou cestu. Hlavně naivně nespoléhejte na slíbenou pomoc.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Do vašich záležitostí překvapivě zasáhne osoba, která dosud mlčky stojí stranou a tváří se jakoby ji okolní dění vůbec nezajímalo. Mějte na paměti, že nemůžete každému věřit. Nikdy nevíte, co se komu honí hlavou.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Právem vás znechutí jednání lidí, kteří vám naslibovali hory doly a dnes cuknou v nejméně vhodnou chvíli. Zklidnění a veselejší myšlenky slibuje pobyt v novém prostředí. K něčemu, o co nestojíte, vás bude tlačit nová známost.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepřežeňte to s iniciativou. Vedení firmy má jiné starosti a vaše připomínky smete ze stolu. Na zavádění novot není ještě nikdo připraven. Nepleťte se do sporů mezi příbuznými a dospělé děti nechte, ať si dělají, co chtějí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dopoledne sledujte kolegy, o kterých víte, že cynicky dělají kariéru na cizí účet. S ničím se jim nesvěřujte, vyhněte se užší spolupráci. Dříve či později vás zneužijí. Plány na volné chvíle vám pokazí náladoví kamarádi.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Očekává se od vás rázné a rychlé jednání. Čas je váš nepřítel. Je třeba chopit se nabízené šance. Potíže mohou nastat v partnerských vztazích. Pravděpodobnou příčinou bude ošklivá pomluva nebo finanční nouze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám