Hlavní obsah

Horoskopy na středu 15. listopadu 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo nemyslí na vzdálené, tomu je trápení nablízku

Článek

BERAN ( 21.2. – 20.3.)

Věnujte se partnerovi, začíná pochybovat o upřímnosti a trvalosti vašeho vztahu. Platí to zejména pro mladší ročníky. Příliš úporná snaha zalíbit se šéfovi, povede ke křečovitému, strnulému jednání a chybnému myšlení.

BÝK ( 21.3. – 20.4.)

Budete potřebovat trpělivost a větší skromnost. Vyhýbejte se společnosti lidí, kteří si rádi půjčují. Hádka na veřejnosti vám hrozí na sportovních stadionech a v supermarketech. Jste přehnaně nedůtkliví a vztahovační.

BLÍŽENCI ( 21.4. – 21.5.)

Pozor na špatný odhad postojů a jednání známých. Zbavte se nemístné podezřívavosti, někomu ublížit je velice snadné. Narušené vztahy byste napravovaly celé týdny, možná měsíce. Pozor na alkohol neznámého původu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Úspěch realizace vašich plánů záleží na síle odhodlání a mravenčí píli. Důležité je oprostit se od respektu k nadřízeným a vlivným osobám. Nevyhýbejte se rozhovoru s partnerem, i když předem víte, že vám bude ledacos vyčítat. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Shovívavost by byla vodou na mlýn nepřátel. V novém milostném vztahu nespěchejte s erotickou iniciativou. Luna radí zvolit romantický tón. Jen tak uděláte dojem, jaký potřebujete. Odměnou vám bude trvalý vztah.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Důležitá je vaše přítomnost na jednání, které váš konkurent a soupeř pokrytecky nazve pouhou ztrátou času. Nenechte se mýlit a pěkně si všechny důležité schůzky a porady odseďte. Na nákupy můžete jít jindy.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Příčinou hádky s partnerem bude chování příbuzných. Pozor, abyste neřekli něco, co bude těžké vzít zpět. Vaše jednání ovlivňuje tlak Marsu, musíte držet nervy pod kontrolou. Vyhýbejte se alkoholu a ignorujte výzvy k flirtování.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vaše předvídavost a smysl pro odpovědnost jsou v částečném útlumu. Planety naléhavě vybízejí k smířlivosti a ochotě dohodnout se s každým na kompromisu. Nechcete-li si přidělat starosti, naslouchejte radám přátel. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pokud máte zdravotní potíže, pocítíte úlevu a ústup největší bolesti. Podaří se vám předem odhadnout šéfovy záměry a iniciativně uděláte něco, do čeho se jemu samotnému dvakrát nechce. Kolegové nevyjdou z údivu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nové neznamená vždycky lepší. Zkuste se radovat z toho, čeho jste dosáhli a co máte. Chvílemi se u vás projeví sklon k sobectví a závisti. Nevěřte tomu, že se toho nikdo nevšimne. Velice rozhořčeně bude reagovat zejména partner.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Máte-li pocit, že byste potřebovali změnit práci nebo firmu, neváhejte a začněte jednat. Jupiter vám nabídne zajímavou příležitost. Neotálejte s návštěvou úřadů, na které jste se obrátili s nějakou žádostí. Dostanete pozitivní odpověď.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Chcete-li získat důležitou informaci, budete muset jednat vynalézavě. Nelze vyloučit, že vás její dobytí bude stát určité peníze. Potíže vám způsobí tendence komandovat lidí v okolí. Bouřlivou scénu vyvolá reakce dospívajících dětí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám