Hlavní obsah

Horoskopy na středu 15. července 2015

Novinky, sojka

Dáma je žena, která činí z mužů gentlemany

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ozvou se sourozenci nebo rodiče. Změnili plány a teď potřebují, abyste jim prokázali malou laskavost. Bez ohledu na problémy, které vám to způsobí, je určitě neodmítnete. Obrátí vaše děti. Překvapivě pochválí něco, co ještě včera hanily.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Rozhlédněte se kolem. Jisté osobě byste mohli udělat radost, aniž vás to bude cokoliv stát. Podobná situace se hned tak opakovat nebude. Na sportovních akcích udržíte krok s podstatně mladšími soupeři i spoluhráči.   

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Mírněte nároky na partnera. Ani se nenadějete a vybuchne. Ve firmě kroťte touhu povídat si s kolegou o svých plánech. Do konce pracovní doby o nich budou vědět i uklízečky a vrátný. Potěší vás lékař. Váš zdravotní stav se lepší.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

S trochou sebezapření se můžete vlichotit do přízně nadřízených. Všechno proběhne diskrétně, ale radost ze sebe mít nebudete. Zvýšit hlas bude nutné na děti, které se mylně domnívají, že prázdniny jsou obdobím bez disciplíny.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Netvařte se uraženě, když vám někdo nabídne pomoc nebo radu. Určitě vás nechce urazit ani shodit. Dvojnásob to platí v případě spolupracovníků. Čím dříve budete hotovi s povinnostmi, tím rychleji se můžete věnovat soukromým věcem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nenamlouvejte si, že lidé, kterým jste něco slíbili, na to zapomněli. Jejich reakce by mohla být velmi tvrdá a nepříjemná. Příjemný večer strávíte s rodinou. Napadne vás, že byste si takhle mohli popovídat či pohrát častěji. Své předsevzetí vezmete vážně.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Máte-li před sebou nějaké náročné jednání nebo schůzku, máte předem napůl vyhráno. Planety stojí dobře a máte slušnou formu. Nemusíte mít zábrany ani se bát. Pamatujte, že nadějná, nová známost vyžaduje trvalou péči.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zmateni budete po přečtení úředního dopisu. Nedá se ale nic dělat, musíte odpovědět. Dnes je den, kdy se k jisté záležitosti obrátíte čelem. Jupiter vám pomůže vymyslet něco opravdu úderného. Vaše přání přijdou partnerovi podivná. Netlačte ho ke zdi.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dnešek není vhodný k bouřlivým diskusím s nejasným koncem. Konstelace Saturnu a Marsu vyvolává napětí, které brání racionálnímu uvažování. Odpoledne vás čeká závažné rozhodnutí. Než něco podniknete, proberte to se zkušeným přítelem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na poradách a při jednání, kdy nepůjde o vaše zájmy, se do ničeho nepleťte. Jen mlčky seďte a sledujte okolní ruch. Budete překvapeni a zklamáni postojem člověka, o kterém jste si mysleli, že je zásadový a odvážný.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

S trochou štěstí se prosadíte s nápadem, se kterým vás nedávno vyhodili. Stačí jen trochu pozměnit dřívější zdůvodnění a nikomu nepřipomínat jeho dřívější postoj. Budete se hřát v paprscích emocí svého idolu. Nebylo by divu, kdybyste nadobro ztratili hlavu. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Slibnou ranní pohodu vážně naruší příhoda, ke které dojde ve chvíli, kdy vkročíte do firmy. Budete muset vyřídit hned několik věcí najednou. Podle šéfa a kolegů nemůže žádná z nich počkat. Nenechte se rozhodit, nechte je vychladnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám