Hlavní obsah

Horoskopy na středu 14. února 2018

Novinky, sojka

Opatrní zřídkakdy bloudí

Článek

 BERAN  (21.3. – 20.4.)

Více si věřte a spoléhejte na vlastní síly. Dopoledne budete mít příležitost zbavit se jednoho vleklého problému. Chce to však nebát se možného rizika. Odpoledne a večer už budete mít čas na své nejmilejší a zábavu.

BÝK   (21.4. – 21.5.)

Někomu vyčtete, že je příliš lehkovážný a nesvědomitý. Musíte si však uvědomit, že ani vy nejste vždy vzorem toho, co hlásáte. Vaše chuť vyrazit si někam s přáteli, bude silnější než pocit odpovědnosti za dobře vykonanou práci.

BLÍŽENCI  (22.5. – 21.6.)

Řiďte se rozumem, náhoda vám může napáchat pěknou řádku nepříjemností. Nepodléhejte tlaku okolí, držte se svých zásad. Váš postoj vám umožní sblížit se s někým, koho obdivujete. Objeví se náznak zlepšení finanční situace.

RAK   (22.9. – 22.7.)

Hodí se vám, že se dokážete radovat z maličkostí. Dnes totiž s nějakou větší přízní planet počítat nemůžete. Výjimkou by mohlo být náhlé silné vzplanutí vášní v citových vztazích. Musíte se však opravdu více snažit.

LEV   (23.7. – 22.8.)

Pocit, že se vám lepí smůla na paty, může být správný, ale již dnes pocítíte závan změny k lepšímu. V práci se blýsknete znalostmi, které jiným naprosto chybí. Náladu vám pokazí zacpaný odpad nebo porouchaná lednička.

PANNA   (23.8. – 22.9.)

Marně se budete pokoušet ovládnout a opakovat si, jak důležitá je zdrženlivost. Jistá osoba z vašeho okolí vás donutí zapomenout na všechny zásady. Svoji roli sehraje i konstelace Venuše s Uranem, ale na tu se nevymlouvejte.

VÁHY   (23.9. – 23.10.)

Bylo by chybou investovat jen pro zábavu, z dlouhé chvíle. V tom případě se můžete se svými penězi rovnou rozloučit. V práci nepočítejte s výraznějšími úspěchy. Výjimku mohou tvořit profesionální umělci a sportovci.

ŠTÍR   (24.10. – 22.11.)

Na nervy vám zabrnká nesvědomitý příbuzný. Nedejte se zatáhnout do cizích sporů a nechoďte tam, kam vás nezvou. Šéf si všimne vaší snahy, pochválí vás a možná vám i potřese ruku, ale to je tak všechno, co můžete očekávat.

STŘELEC   (23.11. – 21.12.)

Pasivní budete při plnění povinností, mohou vám chybět jak snaha, tak síly. Myšlenkami jste někde hodně daleko, ve vysněném světě. Merkur radí se vzpamatovat, můžete hodně ztratit. Měli byste být vlídnější k partnerovi, zaslouží si to.

KOZOROH   (22.12. – 20.1.)

Luna vás svádí k činům, které vám žádné štěstí a bohatství nepřinesou. Bude lepší držet se skromně zpátky.  Neuškodí odložit rovněž větší, z části zbytečné nákupy. Více času věnujte rodině, večerní procházka uvolní napětí.

VODNÁŘ   (21.1. – 20.2.)

V práci nedejte na cizí, nezištné rady. Někdo na vás líčí pastičku, aby mohl usednout na vaší židli.  Pozorně se všímejte partnera, mohl by se cítit opuštěný a udělat nepředloženost. S hlavou plnou nápadů přijdou děti.

RYBY   (21.2. – 20.3.)

Budete mít příležitost vyjasnit si nedávné nedorozumění s přítelem. Dopoledne strávíte diskusí s nadřízeným, který přijde se spoustou nových představ. Nic mu nevyvracejte, bylo by to zbytečné. Klidně mu na všechno kývněte.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám