Hlavní obsah

Horoskopy na středu 14. června 2017

Novinky, sojka

Všechno přijde lehčí těm, kteří to čekají

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Mars varuje před lehkomyslností, se kterou budete klást smířlivému šéfovi nebo obchodnímu partnerovi další podmínky. Snadno by se mohlo stát, že ztratí nervy a všechny těžce vydobyté výhody budou rázem pryč.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Při řešení pracovních záležitostí věnujete pozornost názorům kritiků. Nelze vyloučit trefnost některých jejich pohledů. Situaci zvládnete prostřednictvím smyslu pro vytváření absurdních situací, které vaši nepřátelé či rivalové nemohou nikdy ustát.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na zlatou žílu můžete narazit v zaměstnání. To by ovšem znamenalo hodiny práce přes čas a odstavit rodinu dočasně na druhou kolej. Díky náhodě odhalíte, co vám pomáhá či škodí. V některých případech bude těžké si to přiznat.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Přestaňte počítat přibývající povinností. S pomocí planet všechno zorganizujete tak, že jednotlivé úkoly na sebe budou plynule navazovat. Jisté dusno by mohly vyvolat fámy o nadcházejících změnách a propouštění ve firmě.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Konstelace Saturnu s Marsem vás přiměje k nebezpečnému riskování, ale zároveň je určitou zárukou toho, že bezpečně poznáte hranici, kterou nelze za žádnou cenu překročit. Rivalové a konkurence už tak prozíraví nebudou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Prvních několik hodin dnes budete nervózní a málokdo se vám zavděčí. Důsledkem budou konflikty se známými i cizími lidmi. V některých případech hádku sami vyprovokujete. Opatrně s navazováním náhodných milostných vztahů.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Omezíte některé aktivity a soustředíte se na jednu, dvě nejdůležitější věci. Samotné vás překvapí, jak rychle půjde všechno kupředu. To, co se táhlo věčnost, dostane raketový spád. Hlavně si nemyslete, že takhle to zůstane nastálo

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Při investování nezapomínejte na to, že zbohatnout chtějí i jiní. Důležité je, s kým do finančních nebo obchodních transakcí půjdete. Pozor na naivky, kteří jsou do všeho celí diví, ale ničemu pořádně nerozumí.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Uděláte jen dobře, když si příští kroky důkladně promyslíte. Není hanba některé projekty po zralé úvaze odložit. Máte-li více než jednoho nápadníka či ctitelku, je to hezké, ale nelze vyloučit, že sáhnete pěkně vedle.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Z míry vás vyvedou hloupé řeči přemoudřelých kolegů či příbuzných. Držte se svých názorů a zvyků, radikální změny vám neprospějí. Neobyčejně těžké bude zachovat rozvahu, bude-li se kolem vás točit přitažlivá osoba opačného pohlaví.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jupiter varuje, že si můžete v práci uškodit pasivitou. Neposmívejte se aktivním, snaživým kolegům. Tuší, že jde do tuhého a dělají, co mohou. Jsou situace, kdy setrvávání v povzneseném klidu vede k špatným koncům.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Zachytíte četné varovné signály. Setkáte se s ošklivou pomluvou nebo falešným obviněním. Nemusí jít jen vás, ale také o plivnutí na někoho, koho si vážíte. Před velkými nákupy doma proberte stav rodinných financí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám